Igralec iz filma Sam doma prikovan na voziček, prizor razžalostil oboževalce

Magazin 25. Apr 202416:49 2 komentarja
Tim Curry
Foto: PROFIMEDIA

Tim Curry, britanski igralec, ki smo si ga zapomnili po vlogi v filmu Sam doma 2, se je po dolgem času pojavil v javnosti, prizor pa je razžalostil številne oboževalce.

Tim Curry, britanski igralec, ki smo si ga zapomnili po vlogi v filmu Sam doma 2, se je po dolgem času pojavil v javnosti.

Igralca, ki je v filmu odigral lik hotelirskega receptorja Hectorja, so posneli na ulicah Los Angelesa, oboževalci pa so bili ob pogledu na njegovo zdravstveno stanje žalostni.

Tim Curry
Foto: PROFIMEDIA

Možganska kap je pustila trajne posledice

Curry je leta 2012 doživel možgansko kap, zaradi katere je pristal na invalidskem vozičku. Njegova družina je njegovo zdravstveno stanje dolgo skrivala.

Tim Curry
Foto: PROFIMEDIA

78-letni igralec zdaj v Los Angelesu živi dokaj mirno življenje, daleč stran od žarometov, a ima še vedno odličen smisel za humor.

“Pomembno je, da ne izgubiš smisla za humor,” je povedal v enem od intervjujev. “Poskušam gledati na svetlo plat življenja, ker mislim, da je dolgočasno in nadležno biti črnogled, prav tako pa ni zabavno biti v družbi takih ljudi. Mislim, da je to osebna odgovornost vsakega,” je še dodal.

Mimogrede, Curry je poleg vloge v filmu Sam doma nastopil še v vlogi Frank-N-Furterja v filmu Rocky Horror Picture Show in srhljivega klovna Pennywisa v filmu It, zgradil pa si je tudi pevsko kariero in izdal več albumov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje