Ben Affleck prodaja svojo razkošno vilo v Los Angelesu

Magazin 13. Avg 202208:30 0 komentarjev
Ben Affleck
Profimedia

Hollywoodski igralec Ben Affleck se je, kot kaže, naveličal svoje vile v Los Angelesu in se odločil, da je čas za prodajo.

Ameriški igralec Ben Affleck, ki se je nedavno poročil s pevko in igralko Jennifer Lopez, se je odločil, da na nepremičninski trg postavi svojo vilo v Los Angelesu, ki jo je leta 2018 kupil za slabih 20 milijonov dolarjev.

Zdaj si jo želi prodati za 30 milijonov dolarjev, nedavno pa je skupaj z Jennifer kupil novo prestižno vilo, za katero sta slavna zakonca odštela 60 milijonov dolarjev.

Vila, ki jo Ben zdaj prodaja, se lahko pohvali s sedmimi spalnicami in 9 kopalnicami. Vila je postavljena na parceli, ki nudi veliko zasebnosti, pred njo pa se bohoti tudi čudovit bazen, ki bi si ga v vročih dneh želeli mnogi pred svojimi domovanji.

Ben Affleck
Profimedia

Okoli vile je zares veliko zelenic, ki kar kličejo po vrtnih zabavah in športnih aktivnostih. Ben pa se lahko pohvali, da so v notranjosti tudi soba za velnes, kino dvorana, telovadnica in vinska klet ter da je vse opremljeno zelo luksuzno in prefinjeno.

Ben Affleck
Profimedia

V vili je igralec nekoč domoval s svojo prejšnjo ženo, Jennifer Garner, s katero imata skupaj tri otroke, ki so zdaj nekaj časa pri mami in nekaj časa pri očetu, bivša zakonca pa sta ostala v dobrih odnosih.

Ben je imel vedno nos za dober posel, v svoji bogati karieri je vedno rad investiral v nepremičnine, in tako se danes lahko pohvali, da ima v lasti številne zavidanja vredne nepremičnine.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.