Ben Affleck se je Jennifer Lopez zaobljubil z zelo dolgim govorom in navdušil

Magazin 17. Sep 202210:00
Ben Affleck, Jennifer Lopez
Profimedia

Ben Affleck si je vzel čas s poročno zaobljubo, kljub dolžini pa je navdušil ženo Jennifer Lopez in vse prisotne.

Potem ko sta se julija poročila v intimnem okolju v Las Vegasu, sta si Ben Affleck in Jennifer Lopez prejšnji mesec še enkrat izrekla usodni da z večjo slovesnostjo v njegovi hiši v Georgii s prijatelji in družino. Kevin Smith, ki je pred tem za People povedal, da je bil dan preprosto popoln, je za The View delil podrobnosti o ženinovi dolgi zaobljubi.

“On je eden mojih najljubših pisateljev na planetu. Napisal je svojo zaobljubo, oba sta napisala svoji zaobljubi, vendar je on napisal res velik govor, ki ji ga je prebral na poroki, kar je bilo osupljivo. In bil je dolg. To je zame ena njegovih najljubših lastnosti; on je sam svoj največji oboževalec, zato je zaobljubo napisal kot govor na 12 straneh. Ko sem ga poslušal, sem si sam pri sebi mislil: Kar govori, kar govori …” Dodal je še, da so se mu ves čas oči malce rosile in da bi si še hladnokrvni robot, ko bi odšel z obreda, mislil, da resnična ljubezen res obstaja.

“Bilo je čudovito. Zelo navdihujoče. Bil sem vesel zanju. Zaslužita si. Bil je pravi pravljični konec. In ona ima brezhiben okus, vse je bilo videti čudovito, sama pa je bila prečudovita.”

V svojem glasilu je o poroki v Georgii pevka razkrila več podrobnosti o tem, kaj je njen mož povedal na ta poseben dan. “‘To so nebesa. Prav tukaj. Zdaj smo v njih. To je eden mojih najljubših stavkov, ki jih je Ben vzel iz filma, ki ga je režiral, z naslovom Live By Night. To je rekel tudi na noč najinega poročnega sprejema v svojem govoru in pomislila sem: kako popolno. Pred leti si nisva predstavljala, da bo pot pred nama pomenila krmarjenje po toliko labirintih in vsebovala toliko presenečenj, blagoslovov in užitkov. Vse je doseglo vrhunec v tem trenutku, enem najpopolnejših v najinem življenju, in ne moreva biti srečnejša.”

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.