Britney Spears uživa na svobodi in slavi 40. rojstni dan

Magazin 02. Dec 202112:15 0 komentarjev
Britney Spears
Profimedia

Ameriška pevka Britney Spears je svoj 40. rojstni dan dočakala tako, kot si ga je želela - na svobodi in daleč od svojega oblastnega očeta.

Britney Spears se je v začetku novembra razveselila sodbe kalifornijskega sodišča, ki je razsodilo, da se njenemu očetu Jamesu Spearsu vzame skrbništvo nadnjo. Takšna odločitev ni razveselila le slavne pevke, temveč tudi njene številne oboževalce po vsem svetu, ki so bili navdušeni nad tem, da je zvezdnica znova svobodna in da sama odloča o svojem življenju.

Agonija se je za slavno pevko začela pri 26 letih, ko je zaradi duševnih motenj skrbništvo nadnjo dobil njen oče, trajalo pa je vse do srede novembra letos, ko je pevki le uspelo preko svojega odvetnika dobiti nazaj svobodo in se povsem iztrgati iz krempljev oblastnega Jamesa Spearsa.

Svoj 40. rojstni dan bo praznovala na najlepši mogoč način, s svojim zaročencem in sinovoma, ki sta danes že najstnika. Nedavno so jo paparaci ujeli med pohajkovanjem po Los Angelesu in videti je bila izjemno sproščena in srečna. Zdi se, da je zdaj končno zadihala in da je srečna, kot ni bila že dolga leta.

Britney Spears
Profimedia

Pevka ne skriva želje, da bi svojo družino še nekoliko razširila, a je pred časom dejala, da to do zdaj ni bilo mogoče, saj o tem ni smela odločati sama, temveč bil za to pooblaščen njen oče, ki je odločal o vsem – o njenem zdravju, financah, prostem gibanju, skratka, o vseh aspektih njenega življenja.

Morda pa nas v novem letu razveseli s srečno novico, da pod srcem nosi novo bitje, še prej pa bo verjetno stopila pred oltar, kar si želi že nekaj časa.

Britney Spears
Profimedia