Razkošna poročna obleka Jennifer Lopez za drugo poroko z Benom Affleckom

Magazin 22. Avg 202207:00 > 09:37 0 komentarjev
Ben Affleck in Jennifer Lopez
PROFIMEDIA

Jennifer Lopez in Ben Affleck sta po poroki v Las Vegasu priredila še tridnevno poročno slavje na igralčevem posestvu v zvezni državi Georgia, na katerem sta si večno zvestobo obljubila še v prisotnosti družine in prijateljev.

Oboževalci so navdušeni, da sta se Jennifer Lopez in Ben Affleck spet našla in ljubezni dala še drugo priložnost. Po njuni intimni poroki v Las Vegasu je pred kratkim sledilo še veliko slavje z družino in prijatelji. “Slovesnost v Las Vegasu je bila popolna. Obema je bila všeč. Bilo je zasebno in skromno. To je vse, kar sta zahtevala.” Pozneje sta odletela v Pariz na romantičen pobeg, kjer so ju fotografirali med raziskovanjem mesta ljubezni in praznovanjem pevkinega rojstnega dne, preden sta nadaljevala izlet po Evropi, ob vrnitvi domov pa je napočil čas, da ljubezni nazdravita še v širšem krogu gostov.

Na poroki je sicer manjkal ženinov brat, Casey Affleck (po neuradnih informacijah je imel obveznosti, ki jih ni mogel prestaviti), slavja pa se ni udeležila niti Benova mama, saj si je poškodovala roko.

Ben Affleck, Jennifer Lopez
Profimedia

Na obljubi večne zvestobe pred družino in prijatelji je Jennifer Lopez nosila belo obleko Ralpha Laurena z dolgo vlečko, Ben Affleck pa smoking z belim suknjičem in črnimi hlačami. Do oltarja sta se sprehodila skupaj, v spremstvu njunih otrok. Priljubljeni podkaster in življenjski trener Jay Shetty je vodil slovesnost. Prizorišče je bilo okrašeno v beli barvi, manjkala nista niti živa glasba niti ognjemet.

Ben Affleck in Jennifer Lopez
PROFIMEDIA
Ben Affleck in Jennifer Lopez
PROFIMEDIA

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.