Igralec Will Smith po klofuti na oskarjih pobegnil v Indijo

Magazin 26. Apr 202220:00 > 20:16
Delite:
Will Smith
Foto: PROFIMEDIA

Igralec Will Smith se je po klofuti, ki jo je prisolil stanovskemu kolegu Chrisu Rocku in opravičilu povsem umaknil od oči javnosti. Odpravil naj bi se v Indijo, kjer bo čas preživel v iskanju duhovnosti, vadbi joge in meditacije.

Po tem, ko je igralec Will Smith na podelitvi filmskih nagrad oskar na odru udaril komika Chrisa Rocka, ker se je ta pošalil na račun Smithove žene igralke Jade Pinkett Smith, se je Smith povsem umaknil od oči javnosti. Prvič pa so ga pred nekaj dnevi videli ob prihodu na letališče v Bombaju. Viri blizu igralca so za ameriški tabloid People razkrili, da naj bi igralec v Indijo odpotoval s posebnim namenom. Tam naj bi namreč svoj čas posvetil iskanju duhovnosti, vadbi joge in meditacije.

Incident, ki se je zgodil konec marca, je sicer možno odmeval v ameriških pa tudi svetovnih medijih. Smith se je za svoje dejanje opravičil in dejal, da je prestopil mejo in ravnal napak. “Moje vedenje na podelitvi oskarjev je bilo nesprejemljivo in neopravičljivo. Šale na moj račun so del službe, a šala o Jadini bolezni je bila zame preveč, da bi to prenesel, in odzval sem čustveno,” je zapisal v opravičilu, ki ga je nato objavil na svojem Instagramu.

Tako Smith kot njegova soproga klofute še nista javno komentirala, pričakovati pa je, da bo Pinkett Smith o tem v prihodnje spregovorila v svoji oddaji Red Table Talk.  Spomnimo sicer, da se je klofuta zgodila zaradi šale, ki se je nanašala na igralkino pobrito glavo, ki je posledica izgube las zaradi avtoimunske bolezni – alopecije. Kmalu po incidentu je Smith prejel prvega oskarja za vlogo v filmu Kralj Richard, v katerem je upodobil očeta teniških legend, Serene in Venus Williams.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar