Käärija in Joker Out znova skupaj: Finec užival v ritmih z juga (VIDEO)

Magazin 27. Sep 202319:50 0 komentarjev

Ob ponovnem snidenju s finskim predstavnikom na letošnji Evroviziji Käärijo so fantje iz skupine Joker Out na družbenih omrežjih delili utrinke s skupnega druženja med nedavno turnejo po Skandinaviji. Na uradnem profilu na TikToku so Joker Out med drugim objavili posnetek skupne vožnje, ki je bila v znamenju balkanskih ritmov in Käärijevega plesa.

Fantje iz skupine Joker Out na letošnji Evroviziji resda niso zmagali, so pa zato domov odšli bogatejši za prijateljstvo, ki so ga med bivanjem v Liverpoolu stkali s finskim predstavnikom Käärijo. Ta je na Evroviziji zasedel končno drugo mesto.

Po majskem nastopu na evrovizijskem odru so slovenski predstavniki zaposleni bolj kot kdajkoli prej, saj s polno paro nastopajo po Evropi. Tako so pred dnevi zaključili koncertno turnejo po Skandinaviji, v okviru katere so imeli tudi tri razprodane koncerte na Finskem.

Obisk Finske pa se je očitno izkazal kot odlična priložnost za ponovno srečanje s Käärijo. Finski pevec je skupaj s slovenskimi fanti celo stopil na oder v mestu Turku na jugozahodu države. Fantje so fotografske utrinke s skupnega nastopa delili na družbenih omrežjih.

Na TikToku pa so oboževalce razveselili z objavo posnetka, ki je očitno nastal ob skupni vožnji in poslušanju balkanske glasbe. Tako je na posnetku videti pevca Bojana Cvjetićanina, ki prepeva skladbo Ivice Buzuka Ludo srce (Noro srce, op. a.), poleg njega pa Käärijo, ki pleše. Posnetek so pospremili z napisom v angleščini: “Bojan uči Käärijo balkanske kulture”. Številni oboževalci so bili nad njihovim druženjem naravnost navdušeni. Nekateri so v komentarjih zapisali, da je zelo lepo, da slovenski fantje in Finec spoznavajo kulturo drug drugega.

Spomnimo sicer, da so se fantje iz skupine Joker Out in Käärija zbližali v času predevrovizijskih dogodkov, med bivanjem v Liverpoolu pa se je njihovo prijateljstvo še poglobilo. Na spletu so se namreč pojavili posnetki njihovih druženj v zaodrju tekmovanja in v prostem času. Še posebej tesno vez pa sta razvila Cvjetićanin in Käärija, o njunem prijateljstvu se je razpisal celo britanski BBC.