Ko iz smetnjaka začne lesti – medved …

medved v smetnjaku
TWITTER/CNN

Kaj bi storili, če bi iz smetnjaka, v katerega ste želeli odvreči smeti, pogledal medved? Prav to se je zgodilo ravnatelju neke ameriške šole.

Ko je ravnatelj neke osnovne šole v ameriški zvezni državi Zahodna Virginija odklenil smetnjak, da bi vanj vrgel smeti, je bil nadvse presenečen, ko je iz njega nenadoma pogledal medved.

“Res sem bil presenečen,” je za CNN povedal James Marsh. “Tega nisem pričakoval. Smeti vržeš v smetnjak, vendar ne pričakuješ, da bodo začele lesti iz njega.” Presenečenje je bilo obojestransko in oba udeleženca sta očitno prestrašena prizorišče zapustila z ekspresno hitrostjo.

To pa ni bilo prvič, da se je šola soočala z medvedom. Kosmatinec je po smetnjakih brskal že večkrat, zato so nanje namestili ključavnice. “Nekako se mu je kljub ključavnici uspelo stlačiti v smetnjak,” je pripovedoval ravnatelj. Na srečo se je vse skupaj končalo brez posledic tako zanj kot za medveda. “Ko sem se zavedel, da sem na varnem in nepoškodovan, sem pomislil, da bo zabavno videti ravnatelja, kako hitro teče.”

Vse skupaj je posnela tudi nadzorna kamera, kar si lahko ogledate v spodnjem posnetku.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.