Komik James Corden žalil natakarico in dobil prepoved vstopa v restavracijo

Magazin 18. Okt 202210:03
James Cordon
Foto: Profimedia

Komik James Corden, ki na prvi pogled deluje dobrodušen, vedno nasmejan možakar, ima tudi svojo bolj vzkipljivo plat osebnosti. V restavraciji Balthazar v SoHu se je tako grdo obnašal do natakarice, da mu je njen lastnik prepovedal vstop. No, po iskrenem opravičilu sta zakopala bojno sekiro. A očitno ima Corden zelo malo potrpljenja s strežbo, saj je že večkrat naredil podoben incident.

Lastnik ene najbolj znanih restavracij v New Yorku Keith McNally je včeraj opustil prepoved vstopa Jamesu Cordnu, potem ko je povedal, da ga je voditelj Late Late Showa poklical, da bi se opravičil, ker je grajal njegovo osebje zaradi jajčne omlete. 44-letni Corden je 9. oktobra z ženo jedel v restavraciji Balthazar v SoHu in se tako ostro pritožil nad svojim naročilom, da mu je Keith McNally prepovedal vrnitev. Žena je namreč naročila jajčno omleto le iz rumenjakov, Cordon pa je opazil tudi malo beljaka in zavrnil jed. Iz besa je žalil natakrico, ki je bila zelo prizadeta. V objavi na Instagramu je šef restavracije zapisal tudi, kako je igralec, ki je postal televizijski voditelj, to poletje verbalno zlorabljal njegovo osebje tudi v drugi newyorški restavraciji Cafe Luxembour.

A le nekaj ur po svoji prvi objavi je McNally posodobil zgodbo in rekel, da je prejel Jamesov klic ter da se je ta opravičil za svoje vedenje v začetku meseca. “James Corden me je pravkar poklical in se iskreno opravičil,” je zapisal McNally. ”Ker sem se je… bolj kot večina ljudi, močno verjamem v drugo priložnost. Torej, če mi James Corden dovoli, da 9 mesecev vodim njegovo oddajo Late Late Show, bom takoj preklical njegovo prepoved vstopa v Balthazar. Ne, seveda ne. Ampak …. kdorkoli, ki je dovolj velikodušen, da se opraviči brezglavemu lenuhu, kot sem jaz (in moje osebje), si ne zasluži prepovedi. Še posebej ne v Balthazar,” se je malo pošalil 71-letni gostinec: ”Torej, vrni se Jimmy Corden, Jimmy Corden. Vse je odpuščeno. Xx.” To se zgodilo po tem, ko je Corden v začetku tega leta prišel na naslovnice zaradi svoje jeze, ko je kričal na fanta v Londonu, ker ga je mladenič zbil z najetega kolesa. Šokantne obtožbe so prišle nekaj mesecev po tem, ko je zvezdnik Into the Woods objavil, da leta 2023 ne bo več vodil nočne pogovorne oddaje. Dobitnik nagrade Tony Corden, ki zasluži 36 milijonov dolarjev na leto, je v ZDA zaslovel v uspešni oddaji CBS in postal znan po svojem predrznem britanskem humorju.

McNally, ki ima pestro zgodovino izključevanja slavnih osebnosti iz svojih ekskluzivnih restavracij, trdi, da se je tudi Corden v svoji nekdanji restavraciji, Cafe Luxembourg, ob več priložnostih obnašal podobno in pretresel kar nekaj natakarjev.  Že v ponedeljek je na svojem Instagram računu objavil dva ločena primera Cordenovega “izjemno grdega” obnašanja v francoski restavraciji v newyorškem okrožju Soho.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar