Lora Roglič Klinc uživa s svojima fantoma (FOTO)

Magazin 13. Feb 202314:11 0 komentarjev
Lora Roglič
Instagram: loraroglicklinc

Lora Roglič Klinc, soproga slovenskega kolesarskega šampiona Primoža Rogliča, je na Instagramu objavila fotografijo, na kateri sta z njo oba sinova.

Družina Roglič se je v začetku letošnjega leta razveselila prihoda novega člana družina. Levu se je pridružil še en fantek, čigar imena pa za zdaj novopečena starša Lora Roglič Klinc in kolesarski šampion Primož Roglič še nista delila z javnostjo.

Ponosni očka je novico o rojstvu še enega sina v začetku januarja pospremil z objavo na družbenem omrežju Instagram: “Ko se leto komaj prične in že proslavljaš svojo največjo zmago sezone. Sva hvaležna in blagoslovljena, da v najino družino pozdravljava še enega fantka,” je sporočil Roglič. Zdaj pa je fotografijo s svojima otrokoma z javnostjo delila tudi njegova soproga. Ta je nastala, kot je razvidno iz objave, med zimskim izletom na obalo.

Preberite še: Družina Roglič pred novo življenjsko ‘etapo’ (FOTO)

Spomnimo, da sta zakonca Roglič novico o drugem naraščaju obelodanila novembra lani, in sicer dobro leto potem, ko sta si v manjšem krogu svatov v Goriških brdih obljubila večno zvestobo. Takrat je Roglič Klinc vest o tem, da bo drugič mamica, na Instagramu pospremila prav tako s fotografijo z obale, kjer je ponosno pokazala svoj nosečniški trebušček.

Preberite še: Rihanna na Super Bowlu razkrila, da je drugič noseča (VIDEO)

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!