Družina Roglič pred novo življenjsko ‘etapo’ (FOTO)

Magazin 09. Nov 202221:08 0 komentarjev
Aleš Fevžer

Lora Roglič Klinc, soproga slovenskega kolesarskega šampiona Primoža Rogliča, je na svojem Instagramu sporočila veselo novico. Tričlanski družini se bo kmalu pridružil nov član ali članica. To za zdaj še ostaja skrivnost.

Dobro leto po tem, ko sta si kolesarski šampion Primož Roglič in njegova izbranka Lora Roglič Klinc v manjšem krogu svatov v Goriških brdih dahnila usodni “da”, se bo njuna družina povečala. Soproga Lora je namreč na svojem Instagramu objavila fotografijo s plaže, na kateri se z nosečniškim trebuščkom ponosno nastavlja sončnim žarkom. Primož in Lora imata sicer že sina Leva, ki bo v prihodnjih mesecih dobil bratca ali sestrico.

Novico o nosečnosti je Lora šaljivo pospremila z napisom: “Nekaj mi je padlo, pa se ne sekiram, samo itak ne morem pobrat.” Pod objavo pa so se zvrstile številne čestitke in dobre želje mamici, ki je pred novim življenjskim podvigom.

Spomnimo sicer, da sta bila kolesar in njegova izbranka pred poroko dolgo par, njuna ljubezenska zgodba pa je povezana s športom. Lora je bila prej odlična športnica, tako kot njena mama je igrala odbojko, oče pa je bil odličen smučarski tekač in biatlonec. In ker je bil Primož prej zelo perspektiven smučarski skakalec, sta se mlada športnika zaljubila nekje med skakalnicami in snežnimi tekaškimi stezami, ki jih ima Lora prav tako zelo rada.

16. oktobra lani sta se poročila v Vili Vipolže v Goriških brdih, kjer je lani prav tako potekala tudi trasa Gira D’Italia. Po poroki sta si privoščila medene tedne, utrinke z oddiha in poroke pa sta nato večkrat delila s svojimi oboževalci in sledilci na družbenih omrežjih.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!