Mesečni horoskop za december 2023: Nekateri bodo imeli še večji zagon

Magazin 30. Nov 202315:04 0 komentarjev
mesečni horoskop
PROFIMEDIA

Zadnji mesec v letu prinaša zanimive poslovne in finančne priložnosti za marsikateri znak. Preverite, kaj astrologi napovedujejo za vaše znamenje.

Oven

V začetku decembra bo na prvem mestu z energijo Sonca v znamenju strelca spontanost, ki vas bo popeljala do čudovitih rezultatov in dobrega občutka. Z veseljem se boste usmerili v zanimive naloge, ne pozabite pa tudi na nekaj prostega časa, ki bo povezan z decembrskimi druženji. Odnosi bodo v zadnjem delu decembra, ko Sonce prehaja v kozoroga nekoliko bolj hladni, brez slabe vesti boste osebam, ki vas vznemirjajo, rekli, da nimate časa. Skoraj do konca meseca boste obdani s poslovnimi in finančnimi zadevami, ki bodo od vas zahtevale konkretne rešitve. Vsako odlašanje in namensko izmikanje bi vas lahko v prihodnje drago stalo.

Bik

Kompliment, ki ga boste prejeli, vam bo dal v začetku decembrskih dni, ko se bo Venera nahajala v tehtnici še večji zagon, da dosežete nekaj, s čimer boste ponovno pridobili na samozavesti. Ljubezen bo razposajena, še posebej v trenutku, ko si boste iznajdljivo izborili naklonjenost osebe, o kateri že nekaj časa sanjarite. V sredini meseca boste potrebovali veliko energije, da se priklopite na praznično vzdušje, saj boste želeli vsem čim bolj ustreči. Idej bo ogromno, vendar jih bo treba tudi udejanjiti, kar v povezavi z družino in prijatelji nikakor ne bo težko. Ljubezensko področje bo proti koncu meseca od vas zahtevalo akcijo. Tisti, ki ste samski, boste v najdaljši noči morda skočili v avanturo.

Dvojček

V december boste stopili občutljivi in čustveni, saj vas bo motilo, da ne prejemate dovolj pozornosti. Odločili se boste, da uživate sami s sabo v vsakem ponujenem trenutku, ampak nikar ne pretiravajte z zavrnitvami, ko vas bo nekdo želel imeti ob sebi. Na poslovnem področju je sredi meseca primeren čas za tveganja. Dogajale se vam bodo nevsakdanje stvari, o katerih boste veliko razmišljali. Nikar pa ne pozabite nadzirati finančnega področja, ker bodo apetiti preveliki. Vzemite si v prazničnih dneh več časa za družino, saj ste se v zadnjem času od njih preveč umaknili. Ker pa veste, da niste samotar, je zdaj čas, da se skupaj sedete za mizo in poklepetate o tem, kaj se vam je v tem letu zgodilo.

Rak

V začetku decembra, ko bo vse zaradi Sonca v strelcu zelo sproščeno, boste deležni priložnosti, da se pogovorite o odnosu, ki vam že nekaj časa prebuja dvome. Pazite še posebej na zdravje, ter poskušajte svoj prosti čas izkoristiti za gibanje, saj ste v fazi, ko lahko zelo hitro podležete kakšnemu nadležnemu prehladu ali virusu. Družinski člani vam bodo v veliko pomoč. v kolikor bi se znašli v kakšni kočljivi situaciji. Dobili boste dober nasvet, ki vam bo razširil obzorje ter vas notranje pomiril. Zadnji dnevi v decembru vam prinašajo presenečenja na osebnem področju ter številne zabave, na katerih boste znali izstopiti iz rakovega oklepa.

Lev

Čeprav nihče, s komer boste v začetku decembra tako ali drugače sodelovali, ne bo popuščal, ne bo tako težko poiskati skupnega jezika. saj se boste tokrat z vsem strinjali. Bolj kot do zmage vam bo do tega, da se lepo razumete. V sredini meseca vam srečo prinaša planetarni vrtiljak, ki bo čustva in zaznave postavil na pravo mesto. Zahtevali boste odgovore na svoja vprašanja, kar vam bo vse skupaj razjasnilo. Čeprav se vam bo v zadnjih dneh decembra, ko prihaja energija Sonca v kozorogu zdelo, da vaše želje niso uslišane, boste hitro spoznali, da ima zato nekdo prisotne dobre razloge, ki jih boste skušali razumeti. Vezani levi in levinje se boste počutili odlično in odnos še izpopolnili, tisti, ki ste pa samski, pa boste morali malce počakati.

Devica

Začetek decembra bo zaradi pretiranih pričakovanj malce stresen in nič kaj prijazen čas. Doletele vas bodo nepredvidljive stvari, ki jih ne boste želeli sprejeti. Vezani se lahko zapletete tudi na čustvenem področju, saj bodo določene lastnosti ljubljene osebe zelo moteče. Nikar preveč ne drezajte, raje počakajte na drugo polovico meseca, ki vam prinaša več prijetnih vibracij. Zelo samozavestni boste, še posebej na tistih področjih, kjer bodo drugi šibki, kar bo predstavljalo neverjetno prednost na področju kariere. Ukvarjanje z mlajšimi družinskimi člani bo prebudilo veliko lepih trenutkov in okrepilo ustvarjalnost. Všeč vam bodo nenavadni predlogi.

Tehtnica

V začetku decembra, ko se bo Venera še nahaja v tehtnici, vas bo obremenila zgodba z nejasno in dvomljivo vsebino. Pazite, kako in kaj boste odgovorili. Namesto da tuhtate v nedogled, se raje usmerite na področja, ki so trenutno za vas aktualna. Sonce v znamenju strelca vam bo v sredini meseca podarilo srečo, ki vas bo spremljala še posebej na poslovno finančnem področju. Nov val energije vas bo brez razmisleka popeljal v delovanje, ki bo premišljeno, pogumno in učinkovito. Nekdo vam bo izredno naklonjen, kar bo jasno tudi, ko se bosta pogovarjala o skupnih ciljih. Samski, čeprav bodo v zadnjih dneh decembra priložnosti še v povojih, se ne boste mogli upreti navdušenju.

Škorpijon

Na čustvenem področju boste v začetku decembra tako samski kot tudi vezani zelo zadovoljni, saj se boste v središču pozornosti in komplimentov odlično počutili. Nehali boste tehtati in iskati razloge za slabo voljo, bolj boste usmerjeni k optimizmu. Sonce v kozorogu v zadnjem delu decembra prinaša nekaj poslovnih in finančnih omejitev, ki bodo povezane predvsem z vašim dojemanjem določene situacije. Trdno boste v zadnjih dneh leta, ko se boste znašli na več zabavah, prepričani vase, zato se na tiste, ki niso zadovoljni in iščejo kamen spotike, ne boste ozirali. Prihajajo situacije, ki bodo pustile prijeten pečat, hkrati pa bodo tudi prebudile vaše čustvene zaznave v pravi smeri.

Strelec

Ker se bo Sonce nahajalo v vašem znamenju, bo to obdobje, ki vam obljublja srečne okoliščine in več dogajanja, po katerem vedno hrepenite. Tudi na področju kariere in denarja se vam bo vse zdelo izvedljivo in enostavno. Vedri, pozitivni in optimistični se boste tudi na področju čustev znali povezati in se imeti zelo lepo. Prav tako boste imeli občutek, da vas obkrožajo tisti, ki si vašo družbo zaslužijo. V domačem krogu lahko v zadnjih dneh meseca, ko bo Sonce nahajalo v hladnem kozorogu naletite na razna nestrinjanja, saj vas bo zmotilo, da nekdo preveč komplicira. Če želite simpatičen zaključek leta, se prilagodite ter pogovorite in ne bodite samosvoji.

Kozorog

V december se boste podali nepredvidljivi, še posebej v prvih dnevih, ko se vam bo z energijo Merkurja, ki vodi v produktivnost na trenutke zazdelo, da močno zaostajate za drugimi. Postavite si realne cilje in bodite vztrajni tako kot znate in vse se bo zavihtelo v pravo smer. Na poslovnem področju se vam v zadnjem delu decembra, ko se boste povezali z energijo svojega znamenja obetajo odlične možnosti za napredovanje ali povišanje dohodka. Ljubezen bo umirjena in prijetna ter usmerjena v to, da vezani skupaj preživite čim več časa. Samski, nekoliko zadržani boste, s čimer na marsikoga ne boste naredili dobrega vtisa. Poskrbite, da se boste odzvali.

Vodnar

Pričakovanja, ki jih gojite, kljub ugodni energiji Sonca v strelcu v začetku decembra ne bodo izpolnjena. Poskrbite, da se vzamete v roke in nadzorujte svoje obnašanje, da ne bo vse skupaj zajadralo v negativno smer. Določenim stvarem se boste morali odreči, v nasprotnem primeru sledijo manjša razočaranja. V sredini meseca vam lahko zagode zdravje, še posebej tistim, ki ste že po naravi bolj občutljivi. V zadnjih dneh decembra boste sestavljali svoje zamisli in sanje in poskusili ugotoviti, kaj bi bilo za vas najbolj donosno. Odgovori se vam bodo pokazali kasneje, zato potrpežljivo počakajte. Pojdite sproščeno na praznično zabavo in se nikar ne smilite sami sebi.

Ribi

Začetek decembra bo čas počitka in prijetnega dogajanja, ki se mu boste težko izognili, tudi če vas čakajo obveznosti. Povezali se boste s sabo ter naredili inventuro preteklega obdobja v smeri boljšega počutja v prihodnosti. Tudi sredina meseca bo zaznamovana predvsem z mislijo na to, da se vse, kar je neurejeno, čim prej uredi. V zadnjem delu decembra boste deležni prednosti, ki bi se jih splačalo izkoristiti, saj bo iznajdljivost, bo na vrhuncu. Ne pozabite pa na domače okolje, ki bo v prazničnih dneh vaše zavetje ter kraj, kjer boste lahko zaupali in pokramljali brez slabega občutka. Nič ne bo narobe, če boste uporabili več domišljije, ko boste poskušali narediti vtis.

Pripravil: Horoskop.si

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!