Mučil ju je smrad v kopalnici: ko sta premaknila pralni stroj, sta se zgrozila

Magazin 21. Feb 202414:17 1 komentar
Pod pralnem strojem se je skrivala kača
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Življenje je polno nepredvidenih presenečenj, a nihče ne pričakuje, da bo smrad v domu povezan s tako nenavadnim vzrokom.

Kanadčanka Amanda ni mogla ugotoviti, zakaj v njeni kopalnici smrdi, zato se je odločila, da bo raziskala, od kod prihaja smrad, piše The Sun.

Amanda in njen mož Johan, ki živita v Avstraliji, sta, ko se je začel širiti neprijeten vonj po njunem domu, sprva zmedeno pogledovala proti pralnemu stroju. Domnevala sta, da je težava povezana z napako v stroju. Odločila sta se, da bosta preverila vzrok za vonj, a ju je pričakalo nekaj povsem nepričakovanega.

Ko sta pralni stroj premaknila, sta bila osupla nad videnim. Smrad namreč ni prihajal iz stroja, temveč izpod njega. Pod pralnim strojem je ležala poginula kača.

@mum_that_toks If your laundry room still smells maybe check UNDER your washing machine 😳 I think it died when the heat pumps were running in our laundry for 5 days 😳 I made Johan check under every appliance in the house. New fear definitely unlocked 😭 #australia #queensland #laundrytok #washingmachine #snake #snakeinhouse #fyp ♬ original sound – Amanda (mum_that_toks)

“Torej je to tisto, kar je v resnici smrdelo,” je Amanda povedala v videu, ki ga je delila na TikToku. “Ne vem, kako dolgo je živela pod našim pralnim strojem,” je dejala in dodala, “odprl se je nov strah.”

Prestrašeni pa so bili tudi njeni sledilci, ki so se ji oglasili v komentarjih.

“Če bi pod svojim pralnim strojem našla poginulo kačo, bi se takoj preselila,” je komentiral eden od sledilcev, drugi pa so se spraševali, kako je kača prišla v hišo.

Ena od njenih sledilk pa je delila svojo zgodbo. “V pralnem stroju sem našla kačo. Kljub pranju je bila še vedno živa. Obupano sem kričala. Nikoli si nisem opomogla. Vsakič, ko pridem do pralnega stroja, me prevzame strah,” je povedala.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje