Najbolje oblečeni zvezdniški pari tega leta

Magazin 31. Dec 202115:15
zvezdniški pari
Foto: Profimedia

Poglejte, kateri zvezdniški pari so letos navdušili javnost z modnimi odločitvami.

Svetovne modne publikacije so na svoje sezname uvrstile zvezdniške pare, ki so v preteklem letu izrazili največ modne dovršenosti. Razlogi za uvrstitev parov na lestvice najbolje oblečenih so raznoliki, nekatere je med modno elito popeljal zgolj en skupni stajling. Nekateri od njih so izstopali zaradi izbora nadvse drznih videzov, drugi pa s svojo eleganco in popolnim ujemanjem.

Princ William in Kate Middleton

zvezdniški pari
Profimedia

Tudi letos sta princ William in Kate Middleton navduševala z izbranim modnim okusom. Med najlepše stajlinge spada tudi ta z rdeče preproge premiere filma Ni čas za smrt (No Time to Die).

Rihanna in Asap Rocky

moda
Profimedia

Stajling, ki sta ga Rihanna in Asap Rocky izbrala za dogodek Met Gala, je razdelil modni svet. Drzni par se med najbolje oblečene zvezdnike uvršča zaradi svoje individualnosti, ki jo z izbranim slogom povežeta v delujočo modno celoto.

Princ Harry in Meghan Markle

moda
Profimedia

Princ Harry in Meghan Markle slovita po elegantnem ujemanju. V preteklem letu sta navduševala s premišljenimi modnimi izbirami na rdečih preprogah in dogodkih.

Jennifer Lopez in Ben Affleck

jennifer lopez
Profimedia

Jennifer Lopez izbiranje drznih večernih oblek in dnevnih stajlingov ni tuje. Partner Ben Affleck pa jo odlično dopolnjuje z izbranimi moškimi oblekami.

Hailey in Justin Bieber

moda
Profimedia

Justin in Hailey Bieber narekujeta ulično modo za mlade. Mojstrsko izbirata tudi večerne videze in v preteklem letu sta navduševala predvsem v črnih stajlingih.

Kourtney Kardashian in Travis Barker

pari
Profimedia

Sveže zaročena Kourtney Kardashian in Travis Barker sta navduševala z izbiro stajlingov za zmenke. Zvezdniški par razvija svojo unikatno punk estetiko.

Zoe Kravitz in Channing Tatum

moda
Profimedia

Zvezdniški par Zoe Kravitz in Channing Tatum sta navdušila z videzom na dogodku Met Gala. Izstopala je predvsem drzna obleka Zoe, ki je bila uvrščena med najlepše obleke večera.

Amal in George Clooney

stajling
Profimedia

Amal in George Clooney sta tudi letos poosebljala eleganco in prefinjenost, tako na rdeči preprogi kot med dnevnimi izhodi.

Priyanka Chopra Jonas in Nick Jonas

stajling
Profimedia

Priyanka Chopra Jonas in Nick Jonas po rdeči preprogi rada stopata skupaj. Najbolj je izstopal njun videz na preprogi nagrad Fashion Awards, kjer je Priyanka nosila obleko znamke Richard Quinn.

Elsa Hosk in Tom Daly

stajling
Profimedia

Elsa Hosk in njen partner Tom Daly navdušujeta predvsem z dnevnimi stajlingi. Brez izjeme na sprehode z dojenčkom odhajata urejena in stilsko dovršena.

Nicola Peltz in Brooklyn Beckham

stajling
Profimedia

Zaročenca Brooklyn Beckham in Nicola Peltz sta letos navdušila na dogodku Met Gala. Nicola je nosila ženstveno obleko znamke Valentino, Brooklyn pa klasično moško obleko in gležnjarje z debelim podplatom.

Komentari

Vaš komentar