Po spletu se širi prizor iz Zagreba: “To danes redko vidiš”

Navdih 28. Maj 202410:59 5 komentarjev
ženski na invalidskem vozičku pomagal čez cesto
Foto: Zajem zaslona/24sata/TikTok

Na TikToku se je pojavil posnetek iz Zagreba, ki je mnoge raznežil.

Prijazna gesta voznika tovornjaka je navdušila uporabnike družbenih omrežij.

Kot kaže posnetek, ki ga je objavil hrvaški portal 24sata, posnel pa ga je eden od mimoidočih v Zagrebu, je voznik tovornjaka ustavil na prehodu za pešce, izstopil iz vozila in pomagal ženski na invalidskem vozičku prečkati cesto.

“Nihče ni ustavil, da bi ženska lahko prečkala cesto. Dolgo je čakala. Voznik tovornjaka ji je sprva namignil, naj gre mimo, a ko je videl, da ne more, je izstopil in ji pomagal. Drugi so ga pozdravljali in mirno čakali, da je šel mimo, nihče ni bil nervozen,” je povedala priča tega lepega dejanja.

Njegova gesta se je dotaknila številnih ljudi, video pa je hitro postal viralen. Uporabniki družbenih omrežij so se strinjali, da je gesta mladega gospoda definicija prijaznosti in nesebične ljubezni.

“To danes redko vidiš. A očitno še vedno obstajajo ljudje, ki so pripravljeni pomagati v stiski”, “Potrebujemo več takšnih ljudi”, “Hvala, ponos našega mesta”, “Končno ena lepa novica, ki poboža srce in vsaj malo povrne zaupanje v človeštvo”, “Vsa čast. Kapo dol,” je le nekaj od številnih navdušenih komentarjev, ki so se zvrstili pod videom.


BONUS VIDEO: Boštjan Dermol iskreno o bolezni, smrti in ljubezni

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje