Odstranila tapete in našla opozorilo prejšnjega lastnika

Magazin 17. Maj 202405:11 0 komentarjev
odstranjevanje tapet
Fotografija je simbolična (Foto: PROFIMEDIA)

Med prenovo svojega doma je naletela na presenetljivo najdbo.

Avstralka je ravno prenavljala svoj dom, ko je odkrila domiselno sporočilo prejšnjega lastnika, da bi ji prihranil težavo, s katero se je spopadal tudi sam.

Ročno napisano sporočilo je razkrivalo praktičen nasvet, in sicer koliko zvitkov tapet bo potrebnih za prekrivanje sobe, piše britanski Mirror.

Sporočilo je 21. decembra 1997 napisal Jon, kar pomeni, da je ostalo skrito 27 let. Avstralka je bila nad odkritjem tako presenečena, da je fotografijo uporabnega nasveta delila na Facebooku.

“Če se kdaj odločite za prekrivanje tapet v tej sobi, boste potrebovali osem zvitkov. To je bila lekcija, ki sem se je naučil 5. decembra 1997, ko sem kupil zgolj šest zvitkov in ugotovil, da jih ni bilo dovolj. To me je močno razburilo,” je zapisal prejšnji lastnik Jon.

sporočilo
Foto: Facebook

Njeno odkritje je sprožilo val navdušenja na družbenih omrežjih. Fotografija, objavljena v Facebookovi skupini “Naredi sam”, je bila hitro preplavljena s komentarji ljudi, ki so hvalili idejo.

Uporabniki so bili prevzeti nad Jonovo premišljenostjo, opisali so jo kot “briljantno” in “preudarno”.

“To je naravnost briljantno,” je zapisal eden od uporabnikov. Drugi je Jonu v šali zaželel dobre želje: “Hvala za nasvet, Jon. Upam, da si končno prebolel. Prepričan sem, da je to zgodba, ki se pripoveduje še danes.”

Vseeno pa je bil med množico komentarjev tudi glas, ki je opozoril na pomembno dejstvo. “Dimenzije tapet se lahko razlikujejo, kar pomeni, da je nasvet treba uporabiti preudarno,” je zapisal.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!