Paul Rudd je lastnik trgovine s sladkarijami, ki jih igralec obožuje

Magazin 23. Feb 202314:30
Paul Rudd
Profimedia

Ko boste naslednjič gledali katerega od filmov, v katerih igra Paul Rudd, ga poskusite v mislih združiti s katerimi od njegovih najljubših bombonov.

Za revijo People je zvezdnik namreč razkril, da je njegova želja po sladkarijah taka, kot bi bil sedemletni otrok. “Sladkarije! Ne morem se zadržati, toliko kot jih imam pred seboj, toliko jih bom tudi pojedel,” pravi igralec, ki je skupaj z Jeffreyjem Deanom Morganom lastnik trgovine s sladkarijami Samuel’s Sweet Shop. Dodal je še, da se tudi čokoladi ne more upreti.

“Povedal vam bom, katera je res neobičajna sladkarija, ki je še ena mojih najljubših vseh časov: beli bomboni Tic Tac. V njih je nežen pridih vanilje ali nekaj, kar je res fantastično. Vsi poznajo oranžne Tic Tac in, seveda, prekleto odlični so. Toda beli? Če bi moral izbrati, kateri so mi bolj všeč, bi bila zame to zelo težka izbira.”

Paul Rudd in Morgan ter njuni ženi Hilarie Burton in Julie Rudd so s skupnimi močmi prevzeli trgovino, ko je prvotni lastnik Ira Gutner leta 2014 umrl. Zdaj je s pomočjo zvezdnikov in publicitete trgovina na severu države New York postala vroča točka.

Poleg predmetov, kot je s čokolado oblita karamelna pokovka, posuta z morsko soljo in indijskimi oreščki s kokosovim karijem, trgovina prodaja tudi paket bombonov, imenovan Paul’s Favorites Sampler. Ta vključuje marshmallow z Ruddovim obrazom, natisnjenim na njem, temno čokolado in tako imenovani clodhoppers – arašidovo maslo, preste in graham krekerje v mlečni čokoladi, ki jih je Rudd na spletni strani opisal kot tako okusne, da ga dejansko razjezijo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.