Presenečenje v nočnem klubu: zasijala je, a ne zaradi plesnih gibov

Magazin 23. Feb 202416:06 0 komentarjev
kaj zobnim vsadkom naredi ultravijolična luč
Foto: Zajem zaslona/TikTok

Dobila je sijoč nasmeh. Dobesedno.

Nemka po imenu Krys je postala viralna, potem ko je delila videoposnetek, na katerem je v nočnem klubu pokazala svoje zobne vsadke, ki so se obarvali fluorescentno.

Njen video ima že več kot 7 milijonov ogledov, piše NY Post.

Krys je poudarila, da bi zobozdravniki morali opozarjati na tovrstne posebnosti, še posebej, če ljudje radi obiskujejo klube. “To je lekcija, ki sem se je naučila na trd način – z osvetljenim nasmehom v klubu,” je povedala.

“Tako so videti zobni vsadki pod ultravijolično svetlobo,” se je glasil opis videa na TikToku.

Sledilci na spletu so jo zasuli s komentarji. Medtem ko so ji številni izrazili podporo, so se drugi pošalili na njen račun. “Zobni vsadki so dragi, nosite jih s ponosom,” je v znak spodbude zapisala ena oseba. “Ljudem bi se nasmehnil samo zato, da bi jih spravil v zadrego”, “To je res smešno, ne morem verjeti. Tudi mene bi bilo sram,” so se vrstili šaljivi komentarji.

Predvsem pa je bilo veliko takih, ki niso mogli verjeti, kaj zobnim vsadkom naredi ultravijolična luč. “Tudi sama imam vsadke. Zakaj mi tega ni nihče povedal?”, “Sedaj bom veliko bolj previdna, kje se bom smejala,”, “Ne bom več hodila v klube, tudi sama imam namreč zobne vsadke” so ji sporočali spletni sledilci.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!