Recept: jajca z nadevom iz orehov

Magazin 22. Avg 202104:00 0 komentarjev
Polnjena jajca
PROFIMEDIA

Zelo okusna jajca, ki jih je enostavno pripraviti.

Sestavine:

(za 5 oseb)

– 10 jajc

Nadev:

– 10 rumenjakov

– 4 žlice svežega kravjega sira

– 4 žlice mletih orehov

– 4 žlice naribanega parmezana

– sol, poper

– 2 žlici oljčnega olja

– 1 žlica limoninega soka

– malo sesekljanega peteršilja

Priprava:

Skuhajte jajca. Olupite jih.

Razrežite jih na polovice in odstranite rumenjake.

Rumenjake in ostale sestavine premešajte v mešalniku in začinite po okusu.

Olje dodajte po potrebi. Beljake napolnite z mešanico, posujte s sesekljanim peteršiljem in postrezite.

Dober tek!

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!