Recept: piščančje meso in zelenjava s parmezanom

Magazin 31. Maj 202204:00 > 08:48 0 komentarjev
piščanec zelenjava
PROFIMEDIA

Začinjena zelenjava s piščancem in parmezanom.

Sestavine:

– piščančje prsi

– manjši brokoli

– manjša cvetača

– 4 korenčki

– 1 večji por

– 4 stroki česna

– 2 žlički kurkume

– sol, poper

Priprava:

Prepražite meso, narezano na kocke. Pustite stati pokrito.

Natrgajte cvetačo in brokoli, narežite por in korenje na kolobarje, česen pa sesekljajte.

Najprej na hitro prepražite por, potem dodajte zelenjavo in dušite, dokler se ne zmehča, ampak ne preveč. Česen dodajte na koncu.

Nato zelenjavi dodajte piščančje meso, po potrebi še malo vode, sol, poper in kurkumo. Dušite še nekaj minut in umaknite s štedilnika.

Postrezite toplo in posujte z naribanim parmezanom.

Dober tek!

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!