Še en zvezdniški par je z objavo nosečniškega trebuščka oznanil veselo novico

Magazin 20. Sep 202207:30
Behati Prinsloo in Adam Levine
Profimedia

Pevec skupine Maroon 5 Adam Levine in manekenka Behati Prinsloo pričakujeta tretjega otroka.

Že pred tedni so se pojavile govorice o tem, da par pričakuje tretjega otroka. Manekenka je tretjo nosečnost potrdila s simpatično fotografijo nosečniškega trebuščka na Instagramu.

”Nedavni,” je Behati naslovila fotografijo, objavljeno na družbenem omrežju, ki prikazuje njen odsev v oknu. Oblečena je v sproščena oblačila, ohlapne hlače in barvito majico. Istočasno je objavila tudi fotografije novega kosmatega člana družine, prikupnega kužka, pa tudi newyorški jumbo plakat za tekilo Calirosa.

Njena objava je sprožila številne odzive, sledilci pa so jo zasuli s čestitkami. ”Noseča si še lepša,” je zapisala ena izmed sledilk, druga pa se je pošalila na račun tekile: ”Je to tekila? Pošljite še meni tretjega otroka.”

Trebušček opazili že na Havajih

Manekenka je s tem svoj nosečniški trebušček prvič javno objavila na Instagramu. Pred dnevi so jo namreč fotografi ujeli med počitnicami na Havajih z zaobljenim trebuščkom, kar je sprožilo govorice. Novice o novem družinskem članu sta se razveselili tudi hčerkici, petletna Dusty Rose in štiriletna Geo Grace.

Par, ki si je večno zvestobo obljubil 2014, nikoli ni skrival želje po veliki družini. ”Vedno sva vedela, da želiva več otrok. Zato sem si v tistih dveh letih, ko sem imela dva otroka, mlajša od dveh let, mislila: ‘Nikar ne pomisli na to! Želim si celo pet otrok, a o tem ne upam niti pomisliti,” je Behati lani novembra povedala za Entertainment Tonight.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.