Severina je mamo oblekla v trendovska oblačila, poželi sta nešteto pohval

Magazin 07. Dec. 202108:53 > 09:42
Delite:
Severinina mama
Foto: N1

Hrvaška zvezdnica je na svojem profilu na Instagramu objavila fotografije mame Ane, ki je pomerila nekaj Severininih kosov oblačil.

49-letna Severina, ki velja za pravi modni navdih in modno vzornico, je svojo ljubezen do najnovejših trendov očitno prenesla tudi na svojo mamo Ano Vučković. Posodila ji je namreč svoja oblačila, v katerih je gospa Ana pogumno pozirala pred fotografskim objektivom.

Ana Vučković
Foto : Instagram/osebni arhiv

Obula je zanimive kosmate salonarje, ki so pritegnili veliko pozornosti modnih navdušenk.

Te so minulo poletje prisegale na kosmate natikače, zato jih je bilo pogosto mogoče videti na mestnih ulicah. Take nevsakdanje salonarje je pred časom nosila tudi Severina.

Svoj videz je Severinina mama dopolnila s toplo kučmo in elegantnim plaščkom s krzneno obrobo in pozirala v slogu Ane Karenine, kot je v komentarju ob fotografijah zapisala Severina.

Ana Vučković
Foto : Instagram/osebni arhiv

V rokah je držala torbico, na kateri se bohoti pomenljiv napis “Vaccinated and ready to mingle” oziroma “Cepljena sem in pripravljena na druženje”.

Ana Vučković
Foto : Instagram/osebni arhiv

Objavljeni prizori so med Severininimi sledilci sprožili številne odzive, ki so bili izjemno pozitivni, gospa Ana se jim je zdela nadvse prisrčna. V manj kot eni uri po objavi so fotografije zbrale več kot 10.000 všečkov.

Komentari

Vaš komentar