Severina z dojenčkom raznežila svoje sledilce

Magazin 15. Nov 202113:29 > 13:51 0 komentarjev
Severina
Severina/INSTAGRAM

Hrvaška pevka Severina ne skriva, da malega princa naravnost obožuje in da komaj čaka, da ga lahko vzame v naročje.

Hrvaška pevka Severina se je nedavno izjemno razveselila novega družinskega člana, ko je njena nečakinja Mija Popović povila ljubkega sina.

Severina ne skriva, da je z nečakinjo Mijo izjemno povezana, zato je tudi malega lepotca komaj dočakala. S fotografij pa je jasno, da se je dojenčka razveselil tudi Severinin sin Aleksandar, ki je ob mami na fotografiji, ki jo je pevka objavila na svojem profilu na Instagramu.

Severina
Instagram

“A in A,” je pevka kratko zapisala ob ljubki fotografiji, ki pa v resnici ne potrebuje opisa, saj je slika močnejša kot tisoč besed. Severina je na fotografiji povsem raznežena, in že zdaj je jasno, da ji je mali lepotec ukradel srce in zlezel pod kožo.

Za sina Aleksandra je Severina v preteklosti napisala tudi pesem in prav lahko se zgodi, da jo bo tudi za novega družinskega člana, ki je že zdaj zvezda družine, saj je s svojim prikupnim nasmehom osvojil prav vse.

Severina si je nedavno močno oddahnila, saj ji je sodišče v Splitu vrnilo skrbništvo nad sinom, ki ga ima s poslovnežem Milanom Popovićem. Deček je pred tem 20 mesecev živel z očetom, pevkin odvetnik pa je hrvaškim medijem takrat tudi potrdil, da bo imel Aleksandar stalni naslov pri Severini.