Shakira je tako sporočila, da še verjame v ljubezen

Magazin 08. Jan 202314:45
Shakira
Profimedia

45-letna kolumbijska pevka Shakira je s svojim sporočilom jasno dala do znanja, da še verjame v ljubezen.

Priljubljena svetovna pevska zvezdnica ima na družbenem omrežju Instagram več kot 78 milijonov sledilcev in pogosto uporabi ta kanal za komunikacijo s svojimi oboževalci. Ob novem letu je Shakira objavila krajše sporočilo v angleščini in španščini, v katerem je odkrito zapisala nekaj misli o zlomljenem srcu, a tudi o novem upanju, celjenju in ljubezni.

“Četudi so naše rane sveže, ima čas kirurške roke. Tudi če nas je nekdo izdal, moramo še naprej verjeti ljudem. Celo ko vas ne spoštujejo, ne pozabite na svojo vrednost. Veliko več je dobrih ljudi kot slabih, veliko več je empatičnih kot ravnodušnih. Malo je tistih, ki nas bodo zapustili, precej več je tistih, ki bodo na naši strani.” To so besede, s katerimi je svoj zapis začela Shakira. “Naše solze niso zaman, saj močijo tla naše bodoče pomladi, zaradi njih smo bolj človeški, tako da tudi z zlomljenim srcem lahko še naprej ljubimo,” je zaključila pevka, njena objava pa je zbrala skorajda dva milijona všečkov in na tisoče komentarjev.

Številni oboževalci so bili razneženi in ganjeni zaradi njenih besed, sporočali so ji, naj ne izgubi upanja, saj se bo nekoč našla prava oseba zanjo. Shakira se je v minulem letu namreč razšla z nogometašem Gerardom Piquejem, ki naj bi jo prevaral. Nekdanja partnerja sta se pred kratkim dogovorila o deljenem skrbništvu za njuna otroka, 9-letnega Milana in 7-letnega Sasho. Piqué naj bi privolil v to, da se Shakira skupaj z njunima sinovoma preseli v Miami, da bi se tako izognila pravni bitki zaradi davkov, ki proti njej poteka v Španiji.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.