Taylor Swift in Joe Alwyn sta se po šestih letih zveze razšla

Magazin 10. Apr 202319:30 1 komentar
Taylor Swift
Profimedia

Taylor Swift in Joe Alwyn se razhajata. Entertainment Tonight je ekskluzivno izvedel, da sta se pevka in britanski igralec razšla pred nekaj tedni. Ločitev je bila mirna in prijateljska.

ET je tudi izvedel, da je bil razhod prijateljski in ni bil dramatičen. 33-letna Swift je trenutno na svoji turneji The Eras, tako da se te dni mudi v Tampi na Floridi, Alwyn pa se že nekaj časa ni pojavil v javnosti. Ni bilo tako dolgo nazaj, ko so vsi mediji pisali, da sta Swift in Alwyn zadovoljna v svojem razmerju, a velikokrat se zgodi, da stvari niso takšne, kot so videti v javnosti. Hoditi sta začela konec leta 2016, neimenovani vir pa je oktobra za ET povedal, da jima gre odlično in da je njun odnos super močan.

Joe Alwyn
Profimedia

No, očitno se je “vir” močno motil. Slavni par je svojo zasebnost v preteklih letih držal zelo zase, le redko sta se 32-letni angleški igralec in 33-letna dobitnica grammyjev skupaj pojavljala v javnosti, vedno pa sta zavračala tudi govorice o zaroki. “Če bi imel funt za vsakič, ko mislim, da so mi povedali, da sem zaročen, bi imel že zelo veliko kovancev,” se je nekoč pošalil Alwyn. “Mislim, če bi bil odgovor DA, ne bi povedal, in če bi bil odgovor NE, ne bi povedal,” je dodal o tem, ali s pevko razmišljata o poroki.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje