Viralni hit: partnerica Jeffa Bezosa zaljubljeno gleda v Leonarda DiCapria

Magazin 09. Nov 202107:45 > 09:18 0 komentarjev
bezos
posnetek zaslona/Twitter

Potem ko se je po spletu razširil posnetek partnerice bogataša Jeffa Bezosa Lauren Sanchez, ki "zaljubljeno" gleda igralca Leonarda DiCapria, se je Bezos odzval. Naslonjen na rdečo tablo za nevarnost je pokazal mišice in DiCapria šaljivo povabil, naj pride bližje, saj mu želi nekaj pokazati.

Milijarder Jeff Bezos se je pošalil z legendarnim igralcem Leonardom DiCapriem. Po spletu je namreč zakrožil posnetek, na katerem se Bezosovo dekle Lauren Sanchez na zabavi navduši nad igralcem iz filma Titanik. Vsi trije so na posnetku, a Lauren ima oči le za slavnega igralca.

Bezos se je odločil, da na viralni video odgovori na šaljiv način. “Leo, pridi sem, nekaj ti želim pokazati,” je Bezos zapisal ob svoji fotografiji, na kateri se naslanja na tablo z napisom: “Nevarno. Strma pečina, smrtni padec.”

Twitter z zbadljivkami na Bezosov račun ni razočaral

“Najdi si nekoga, ki te gleda tako, kot dekle Jeffa Bezosa gleda Lea DiCapria,” je eden od odzivov na Twitterju.

Komik The Kid Mero je na Twitterju zapisal, da je Bezos videti, kot da ga je Leo poslal v bar po pijačo. Drug tviteraš pa je zapisal, da je pravilo številka 1, da svoje partnerice nikoli ne predstaviš DiCapriu. “Najbogatejši moški na svetu, dekle pa še vedno izbira,” je še eden od tvitov na Bezosov račun.

Twitter se je obregnil tudi ob Bezosove mišice: “Bezos uteži res ne dviguje zaman.”

Bezos in Sanchez, sicer voditeljica ter pilotka helikopterja, sta par postala na začetku leta 2019. Nekoliko pred tem je Bezos presenetil z objavo, da se ločuje od MacKenzie Scott, s katero sta bila poročena 25 let.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!