Vsi otroci Jennifer Lopez in Bena Afflecka pod isto streho

Magazin 23. Jan 202311:15
Jennifer Lopez in Ben Affleck
Profimedia

Priljubljena pevka in igralka ima iz zakona z Marcom Anthonyjem dvojčka, medtem ko ima njen soprog s svojo bivšo Jennifer Garner tri otroke.

Zvezdnica Jennifer Lopez in hollywoodski igralec Ben Affleck ne skrivata dejstva, da zelo uživata v zakonu, še zlasti odkar sta združila svoji dve družini. Jennifer zdaj pravi, da je pri tem šlo za zelo čustveno potovanje. Trenutno pevka in igralka promovira svoj novi film z naslovom Shotgun Wedding – gre za romantično akcijsko komedijo, v kateri ob igralcu Joshu Duhamlu igra glavno vlogo. Zvezdnika filma ta pred kratkim gostovala v oddaji Today, Jennifer pa se ob tem ni mogla izogniti vprašanjem o njenem zasebnem življenju.

Jasno je, da je 9 mesecev po hitri poroki z Benom v Las Vegasu še vedno zelo zaljubljena, česar tudi ne skriva. Veliko spremembo pa so doživeli tudi njuni otroci: 14-letna dvojčka Max in Emme, ki jih Jennifer ima z bivšim možem Marcom Anthonyjem, ter 17-letna Violet, 14-letna Seraphine in 10-letni Samuel, ki jih je Ben dobil v zakonu z igralko Jennifer Garner. “Preselili smo se skupaj. Otroci so se preselili. To je bila posebna vrsta čustvene tranzicije, v okviru katere so najine sanje postale resničnost,” je dejala Jennifer. Rekla je še, da je bilo leto, ki je za njo, naravnost čudovito.

Pred kratkim je tudi gostovala v oddaji Jimmy Kimmel Live, ki je razkrila še nekatere podrobnosti z njene poroke. Rekla je, da sta se za poroko v Las Vegasu, s katero sta presenetila javnost, odločila v zadnjem trenutku. Razkrila je, da sta skupaj skovala načrt za pobeg sredi intenzivnih priprav za veliko družinsko poroko v Georgiji.

“Avgusta lani sva se nameravala poročiti v mestu Savannah, v družbi družine in prijateljev, a vse skupaj je bilo za naju zelo stresno,” je dejala Jennifer. Dodala je, da sta sicer bila zelo srečna, a je čutila, da ji vse skupaj povzroča preveč stresa. “Potem pa je Ben nekega dne samo dejal: To je to. Greva v Vegas in nocoj se bova poročila!” Tako sta tudi naredila, in sicer 15. julija, malce pred polnočjo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.