Zvezdniki priljubljene serije se bodo ponovno zbrali (VIDEO)

Magazin 10. Feb 202415:48 0 komentarjev
Sedma nebesa, serija
Foto: PROFIMEDIA

Zvezdniki nekdaj priljubljene družinske serije Sedma nebesa se bodo zopet zbrali skupaj in razveselili ljubitelje serije in nostalgike.

Na spletu je spet završalo, da se bodo združili člani ene najbolj priljubljenih družinskih serij s konca prejšnjega in začetka tega stoletja, Sedma nebesa (7th Heaven), ki je bila priljubljena tudi pri nas.


Ko se je maja 2007 po enajstih letih serija o družini Camden, protestantskega duhovnika in njegove žene s sedmimi otroki, končala, si je zadnji del v ZDA ogledalo več kot milijon gledalcev. Vse od takrat so se v javnosti večkrat pojavile govorice o njihovem ponovnem snidenju. Posamezni igralci so se sicer ob različnih priložnostih srečevali med seboj, vsi skupaj pa ne.

Zdaj je ljubitelje serije in nostalgike razveselila objava Beverly Mitchel na TikToku, ki je v seriji upodobila Lucy Camden. V videoposnetku pokaže, kako je poklicala svojo nekdanjo filmsko družino in vsi poklicani so z veseljem potrdili, da pridejo.

Kot je mogoče razbrati iz videa, naj bi se ponovna združitev zgodila sredi marca na prireditvi “90’s con” v Hartfordu v ameriški zvezni državi Connecticut. Prireditev, na kateri se zbirajo ljubitelji 90. let preteklega stoletja in zvezdniki tega obdobja, je v ZDA močno priljubljena in zagotovo bodo ljubitelji lahko prišli na svoj račun in se v živo srečali z junaki svoje mladosti.

Malo verjetno je, ali pa skoraj nič, da bi se ponovnega srečanje svoje filmske družine udeležil “oče”, Eric, ki ga je upodobil igralec Stephen Collins. Collinsove kariere je bilo namreč konec leta 2014, ko so ga osumili zlorabe mladoletne osebe in ko je v intervjuju za revijo People priznal, da se je v letih 1973, 1982 in 1994 “neprimerno spolno obnašal” do treh mladoletnic.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!