Policisti prijeli tatu, ki je oropal lokal v centru Ljubljane

Črna kronika 03. Maj 202309:08 0 komentarjev
Policijsko vozilo
Fotografija je simbolična. (Foto: POLICIJA)

Ljubljanski policisti so ujeli tatu, ki je v torek zvečer v centru Ljubljane oropal lokal. Ko so ga prijeli, so ugotovili, da je pred tem s pomočnico vlomil tudi v eno od vozil v centru mesta.

Ljubljanski policisti so bili v torek zvečer obveščeni o drzni tatvini v enem od lokalov v centru Ljubljane. Po do zdaj zbranih podatkih je 25-letni osumljenec izkoristil odsotnost zaposlenih in izza pulta ukradel cigarete, sef ter dlančnik. Tatu pa so pri tem zalotili zaposleni in mu preprečili, da je del predmetov odnesel iz lokala. Osumljenec je nato zbežal.

Na kraj dogodka je prišlo več patrulj, ki so 25-letnika na podlagi podanega opisa kmalu prijele in mu odvzele prostost. Med zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je pred tem skupaj še z eno osumljenko vlomil v eno od vozil v središču Ljubljane, iz katerega sta bila ukradena dva nahrbtnika.

Kot so ob tem povedali na Policijski upravi Ljubljana, nadaljujejo zbiranje obvestil. Osumljenca so pridržali in ga bodo danes privedli k preiskovalnemu sodniku.

25-letnik je bil v preteklosti že obravnavan za kazniva dejanja zoper premoženje, so še dodali policisti.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!