Prometna nesreča na Vrhniki: policija prosi za pomoč

Črna kronika 13. Okt 202119:38 > 14. Okt 2021 11:20 1 komentar
Vrhnika
Policijska uprava Ljubljana

Okoli 7. ure sta v križišču Ljubljanske in Opekarske ceste na Vrhniki trčila voznik osebnega vozila in voznica električnega skiroja, ki je lažje poškodovana. Zaradi razjasnitve okoliščin nesreče policija išče voznika osebnega voznika, starega med 30 in 40 let, suhe postave, visokega približno 175 centimetrov, kratkih rjavih las.

Dopoldne se je v križišču Ljubljanske in Opekarske ceste na Vrhniki zgodila prometna nesreča, v kateri sta bila udeležena neznani voznik osebnega vozila in voznica električnega skiroja, ki je lažje poškodovana. Voznik in voznica skiroja sta se po nesreči pogovarjala, vendar si nista izmenjala podatkov.

Policija zaradi razjasnitev okoliščin prometne nesreče išče voznika osebnega vozila, starega 30 do 40 let, suhe postave, visokega približno 175 centimetrov, kratkih rjavih las, ki je vozil osebno vozilo temnejše barve, verjetno karavan.

“Prosimo vse, ki bi karkoli vedeli o dogodku, da pokličejo Policijsko postajo Vrhnika na telefonsko številko 01/750 29 10 ali interventno številko 113, lahko tudi anonimno na 080 1200. Hkrati pozivamo neznanega voznika, da se zglasi na Policijski postaji Vrhnika ali pokliče na telefonsko številko 113,” so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje