Rop v Sežani: policisti iščejo neznanca, ki sta hudo telesno poškodovala moškega

Črna kronika 29. Jan 202311:53 0 komentarjev
Policijski trak
Foto: Srdjan Živulović/ BOBO

Iz policijske uprave Koper so sporočili, da se je včeraj zvečer zgodil rop v Sežani, oškodovanec pa je ob ropu utrpel hude telesne poškodbe. Policija storilca še išče.

Kot so sporočili iz policijske uprave Koper, se je rop zgodil včeraj ob 20.46 za banko na Partizanski cesti v Sežani. Policisti so ugotovili, da sta dva neznana in zamaskirana moška pristopila do oškodovanca in od njega v italijanskem jeziku zahtevala denar.

Eden od storilcev je žrtev s topim predmetom večkrat udaril po telesu in mu povzročil hude telesne poškodbe. Storilca sta žrtvi odvzela več vrednih predmetov. Po do sedaj zbranih informacijah sta oba storilca suhe postave, visoka med 170 in 180 centimetri, obuta sta bila v črne športne copate, na glavah pa sta imela maski.

Po dejanju sta se storilca s kraja ropa odpeljala s sivim osebnim avtomobilom znamke Citroën, v karavanski izvedbi, z italijanskimi registrskimi tablicami. Policija domneva, da sta se storilca odpeljala v smeri Italije.

Policija poziva vse, ki bi karkoli vedeli o izvršenem kaznivem dejanju, ali bi imeli informacije o storilcih, naj to sporočijo na najbližjo policijsko postajo, ali pokličejo na telefonsko številko policije 113 oziroma na anonimno številko 080 1200.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!