V Novem Sadu moški ustrelil nekdanjo partnerko, nato sodil še sebi

Črna kronika 10. Maj 202320:43 1 komentar
Srbska policija
N1

V Novem Sadu je 34-letni moški ustrelil svojo nekdanjo partnerko, nato pa sodil še sebi. Oba sta umrla na kraju dogodka.

V Novem Sadu v Srbiji je danes 34-letni moški s strelnim orožjem ubil svojo 27-letno nekdanjo partnerko v kozmetičnem salonu, kjer je delala, in nato sodil še sebi, so za srbsko tiskovno agencijo Tanjug potrdili na tamkajšnji urgenci in na srbskem notranjem ministrstvu (MUP).

V salonu je bila v času dogodka poleg žrtve, ki je bila tudi lastnica salona, še ena uslužbenka, ki ji je uspelo pobegniti. Moški naj bi najprej streljal v izložbo in nato vstopil ter v svojo nekdanjo partnerko izstrelil štiri naboje. Nato je ustrelil še sebe. Oba sta umrla na kraju dogodka.

“Po prihodu dveh ekip nujne medicinske pomoči so bili pri obeh osebah izvedeni poskusi oživljanja. Kljub temu sta obe umrli,” je za Tanjug povedal tiskovni predstavnik novosadske urgence Zoran Krulj.

Kot aktivni lovec je imel storilec sicer orožni list, vendar so mu orožje aprila zaradi prijave nasilja zasegli in mu izdali prepoved približevanja žrtvi. V preteklosti naj bi delal v trgovini z orožjem v isti ulici, kjer se nahaja salon. Tam naj bi tudi ukradel orožje, s katerim je zagrešil umor, poroča N1 Beograd.

Srbijo sta ta mesec pretresla dva tragična strelska pohoda v beograjski šoli in okolici Mladenovca, ki sta skupno vzela 17 življenj.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje