V prometni nesreči umrla 52-letnica, na ljubljanski obvoznici prebil ograjo

Črna kronika 28. Nov 202110:08 0 komentarjev
prometna nesreča
Žiga Živulovič jr./BOBO

V prometni nesreči v bližini avtocestnega izvoza Šempeter se je zgodila prometna nesreča, v kateri je umrla 52-letna voznica. Po prvih podatkih je trčila v ograjo in izstopila iz vozila, vanjo pa je trčil voznik tovornjaka. Na ljubljanski obvoznici v razcepu Malence je v soboto zvečer kombinirano vozilo prebilo varovalno ograjo, padlo z viadukta okoli šest metrov globoko in obstalo na boku. Reševalci so poškodovanega voznika, ki je iz vozila zlezel sam, prepeljali na zdravljenje.

Prometna nesreča se je zgodila malo pred 7. uro zjutraj. Voznica osebnega vozila, ki je vozila proti Celju, je trčila v odbojno ograjo in nato izstopila iz vozila. Pri tem je vanjo trčil 29-letni voznik romunskega tovornega vozila.

52-letna voznica je na kraju nesreče umrla.

Letos je v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje umrlo enaindvajset ljudi. Lani v enakem obdobju devet, so zapisali pri policiji.

Po preboju ograje in padcu šest metrov globoko sam zlezel iz vozila

V prometni nesreči, ki se je okoli 20.30 zgodila na ljubljanski obvoznici v razcepu Malence, so posredovali poklicni gasilci, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator in preprečili iztekanje goriva iz vozila. Z vpojnimi sredstvi so posuli iztekle motorne tekočine in s pomočjo vitla postavili vozilo na kolesa. Reševalci nujne medicinske pomoči so poškodovanega voznika oskrbeli in prepeljali v Univerzitetni klinični center v Ljubljani.

Kot poroča center za obveščanje, je nekaj po 20. uri na Šuštarjevem nabrežju v Ljubljani oseba padla v Ljubljanico. Mimoidoči so jo zadržali ob bregu, da je voda ni odnesla. Ljubljanski poklicni gasilci pa so jo nato s pomočjo vrvne tehnike potegnili po brežini in jo predali v oskrbo reševalcem nujne medicinske pomoči.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!