Zapeljal na nasprotni pas in trčil, v bližini Nove Gorice umrl 44-letni voznik

policija, policijski trak
BOBO

V ponedeljek je v prometni nesreči na območju Nove Gorice umrl 44-letni voznik avtomobila. Policija je tujo krivdo izključila.

Novogoriški policisti so bili v ponedeljek ob 12.30 obveščeni o nesreči v Šempetru pri Gorici, v kateri je bil udeležen 44-letni voznik avtomobila. Policisti so z ogledom kraja nesreče ugotovili, da je voznik vozil po Žnidarčičevi ulici v Šempetru pri Gorici iz smeri Rožne Doline proti Mirnu. Med vožnjo je najprej zapeljal v desno na obcestni robnik, nato pa ponovno zapeljal na smerno vozišče in po približno 150 metrih v krožnem križišču zapeljal čez krožni otok.

Po približno 50 metrih vožnje je zapeljal na nasprotni vozni pas in z vozilom trčil v brežino, so sporočili s Policijske uprave (PU) Nova Gorica. Po dosedanjih ugotovitvah je vzrok nesreče nenadno poslabšanje zdravstvenega stanja omenjenega voznika, ki so ga reševalci iz Zdravstvenega doma Nova Gorica na kraju oživljali in nato odpeljali v šempetrsko bolnišnico.

Zdravstveno osebje je policijo v ponedeljek popoldan obvestilo, da je 44-letni voznik v bolnišnici umrl. Zdravnik je odredil sanitarno obdukcijo, ki jo bodo opravili na Inštitutu za sodno medicino v Ljubljani, da bi ugotovili natančen vzrok smrti. O dogodku je policija obvestila pristojne pravosodne organe, glede na sedanje ugotovitve pa je tujo krivdo izključila.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.