Zaradi uporabe droge je pristal v kliničnem centru

droga
PU Celje

Koroški policisti so prejšnji teden prijeli moškega iz okolice Vuzenice, ki je občanu občine Radlje ob Dravi prodal kokain. Ta je nato zaradi uporabe droge pristal v bolnišnici. V hišni preiskavi pri osumljenem pa je policija našla tudi konopljo in amfetamine.

Policisti policijske postaje Radlje ob Dravi so prejšnji teden obravnavali občana z območja Vuzenice, ki je občanu z območja občine Radlje ob Dravi prodal prepovedano drogo kokain.

Slednji je imel zaradi uporabe droge hude zdravstvene težave, zato so ga z reševalnim vozilom odpeljali v mariborski klinični center, so sporočili s Policijske uprave Celje.

Policisti so osumljenemu takoj odvzeli prostost in ga pridržali. Na kraju odvzema prostosti so mu zasegli tudi manjšo količino prepovedane droge. Naslednji dan so pri njem opravili tudi hišno preiskavo in našli ter zasegli več konoplje in amfetaminov.

Policisti bodo osumljenega kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja omogočanje uživanja ali uporabe prepovedanih drog ali nedovoljenih snovi ali postopkov v športu po 187. členu kazenskega zakonika, so še dodali na policiji.

droga
PU Celje
droga
PU Celje

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.