Kraja na Viču: žensko zamotili s svetovanjem in iz stanovanja odnesli denar

Črna kronika 09. Mar 202309:58 0 komentarjev
Policija
Fotografija je simbolična (Foto: Žiga Živulovič jr./BOBO)

V sredo je trojica v Ljubljani okradla žensko. Dve storilki sta oškodovanki najprej ponudili brezplačno medicinsko svetovanje in jo s tem zamotili. Tretja oseba pa je ta čas iz stanovanja ukradla nekaj sto evrov. Policija osumljence še išče.

Neznanki sta v sredo na Viču v Ljubljani zamotili oškodovanko v njenem stanovanju pod pretvezo nudenja brezplačnega medicinskega svetovanja, medtem pa je tretja oseba vstopila v stanovanje in ukradla gotovino, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana. Policisti osumljene še iščejo.

Kot so navedli na policiji, so bili o sredini drzni tatvini obveščeni okoli 11. ure. Ugotovili so, da sta dve neznani ženski pristopili do stanovanja oškodovanke in ji ponudili brezplačno medicinsko svetovanje. Ko sta vstopili v stanovanje, sta zamotili oškodovanko, tretja oseba pa je vstopila v stanovanje, ga preiskala in ukradla nekaj sto evrov gotovine.

Po navedbah policistov je ena ženska stara med 60 in 70 let, visoka okoli 160 centimetrov, nosila je kapo in bila oblečena v temna oblačila. Druga ženska pa je stara okoli 40 let, visoka okoli 170 centimetrov, nosila je sivo kapo in sivo bundo.

Policisti še nadaljujejo zbiranje obvestil za izsleditev osumljencev in bodo o vseh ugotovljenih okoliščinah obveščali pristojno državno tožilstvo, so še navedli na ljubljanski policijski upravi.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!