Levica začela kampanjo: “Imamo pogum, da pošastim pogledamo v oči”

Slovenija 26. Mar 202216:44 > 17:02 0 komentarjev
Začetek kampanje Levice
Stranka Levica

Stranka Levica je s simbolno vožnjo s kolesi po prestolnici začela uradno volilno kampanjo in predstavila svojo kandidatno listo za aprilske državnozborske volitve.

Levica je danes s simbolno vožnjo s kolesi v Stari Ljubljani predstavila svojo kandidatno listo za volitve v DZ. S tem je uradno odprla kampanjo s programom Prihodnost za vse, ne le za peščico, so sporočili. Kot so zapisali, v predvolilni ogenj pošiljajo 86 kandidatov, ki bodo stranko zastopali v vseh 88 okrajih po državi. “Tretje volitve v svoji osemletni zgodovini v stranki pričakujemo močnejši kot kadarkoli prej,” so poudarili.

Cilj stranke je zamenjava oblasti in nadaljevanje sistemskih sprememb. Programski poudarki stranke pa so socialna država, pravični zeleni prehod in demokratizacija družbe.

“Vztrajamo na pravični socialni državi. Takšni, ki bo za prebivalce skrbela od zibelke do groba, ki bo odreagirala v primeru draginje in ki bo vsakomur zagotovila osnove za življenje,” je obljubil vodja poslanske skupine Levice Matej T. Vatovec.

“Prihodnost za vse, ne le za peščico, je naš bojni klic pred temi volitvami,” je poudaril koordinator Levice Luka Mesec. “Mi vemo, da se je treba s krizami, ki so pred nami, spopasti in se pripraviti zlasti na podnebno krizo, ki je pred nami. Imamo pogum, da pošastim, ki so naselile naš svet, pogledamo v oči,” je dodal.

Spremljajte volitve 2022 na n1info.si. #volitve #volitve2022 #n1slovenija

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!