Stranka Domovinska liga vložila kandidatno listo

Slovenija 24. Mar 202215:53 > 15:54 0 komentarjev
Domovinska liga
Borut Živulović /BOBO

Stranka Domovinska liga (DOM) je danes v Mariboru vložila kandidatno listo s podpisi podpore še v zadnji volilni enoti, tako bo zastopana v vseh volilnih enotah in okrajih, so sporočili. V Domovinski ligi postavljajo varnost in blaginjo Slovencev na prvo mesto, so pojasnili. Svojo vizijo pa so strnili v sloganu: "Slovenija Slovencem DOM!"

V DOM so v sporočilu za javnost zapisali, da Slovenci po treh desetletjih samostojnosti postajamo tujci v lastni domovini. Slovenija potrebuje alternativo, to je antiglobalistična in suverenistična stranka, DOM – Domovinska liga, so dodali.

Na državnozborskih volitvah bodo nastopili s politično platformo DOM2022, katere glavni poudarki so nasprotovanje zelenemu prehodu in digitalizaciji. Zeleni prehod, kot si ga zamišljajo globalisti, po njihovem mnenju ni ne tehnično in ne ekonomsko izvedljiv in vodi v nezanesljivo oskrbo z energijo in energetsko revščino. Digitalna preobrazba po zamislih Svetovnega ekonomskega foruma pa po njihovem prepričanju vodi v izgubo svoboščin in totalitaren sistem nadzora.

Drugi poudarek je reforma migracijske politike. “Zaradi nenadzorovanih migracij postajamo dežela tujcev,” so zapisali. Nasprotujejo pa tudi obveznemu cepljenju proti covid-19, saj menijo, da mora odločitev za cepljenje ostati svobodna. Epidemija tudi ne more biti izgovor za odpravo svoboščin in vladanje z odloki, so dodali.

Zavzemajo se tudi za uravnotežene javne finance in pravične pokojnine.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!