Vreme: kakšen bo četrtek?

Slovenija 17. Feb 202201:00 0 komentarjev
Vreme: oblačnost pred nevihto
Alen Milavec/BOBO

V četrtek bo na zahodu pretežno oblačno, na Primorskem se lahko pojavi tudi megla, drugod bo deloma jasno. Jutranje temperature bodo od 1 do 5, najvišje dnevne od 7 do 15 stopinj Celzija.

V četrtek bo na zahodu pretežno oblačno, na Primorskem se lahko pojavi tudi megla, drugod bo deloma jasno. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter. Jutranje temperature bodo od 1 do 5, v severnih krajih malo pod 0, najvišje dnevne od 7 do 15 stopinj Celzija.

V petek bo dokaj sončno, več oblačnosti bo občasno na zahodu države. Zjutraj bo po nekaterih nižinah možna megla. Popoldne se bo spet krepil jugozahodnik, toplo bo za ta čas. V soboto se bo pooblačilo, zjutraj in dopoldne bodo v zahodni Sloveniji občasne padavine, popoldne pa se bodo razširile nad večji del države.

Ciklonsko območje se je pomaknilo nad južni Balkan. V višinah k nam od zahoda priteka nekoliko bolj suh zrak.

Kako bo v sosednjih državah?

Tudi v sosednjih pokrajinah bo popoldne deloma jasno, v krajih zahodno in severno od nas bo več zmerne oblačnosti. V četrtek bo v severni Italiji in ob severnem Jadranu pretežno oblačno, drugod bo delno jasno. Pihal bo okrepljen jugozahodni veter.

Poglejte tudi, kaj kaže radarska slika padavin.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!