Vreme: torek nam bo postregel z več oblačnosti

Slovenija 08. Mar 202201:00 0 komentarjev
Oblak
PROFIMEDIA

Danes bo na zahodu delno jasno, drugod bo več oblačnosti. Pihal bo severovzhodnik, burja na Primorskem bo ponehala.

Zjutraj bo delno jasno, ponekod v vzhodnih in južnih krajih občasno zmerno oblačno. Na Primorskem bo pihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo od -6 do -1, v nekaterih alpskih dolinah do -10, na Primorskem od -1 do 4 stopinj Celzija. Čez dan bo pretežno jasno, v vzhodni polovici Slovenije spremenljivo oblačno. Burja na Primorskem bo ponehala, v notranjosti pa bo še pihal severni do severovzhodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 9, na Primorskem do 11 stopinj Celzija, napovedujejo na Agenciji za okolje (Arso).

V sredo in četrtek bo v vzhodnih krajih občasno zmerno oblačno, drugod bo pretežno jasno. Čez dan bo nekoliko topleje. V noči na petek se bo prehodno pooblačilo. V petek bo pretežno jasno in hladneje, pihal bo severovzhodni veter.

Kakšno bo vreme od 11. do 16. marca?

Naši kraji bodo pod vplivom območja visokega zračnega tlaka ter severnih in severovzhodnih višinskih vetrov. Nad naše kraje bo pritekal hladen in razmeroma suh zrak. Prevladovalo bo sončno in za prvo polovico marca razmeroma hladno vreme.

Poglejte tudi, kaj kaže radarska slika padavin.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!