Neda Ukraden prvič iskreno o agresivnem in ljubosumnem partnerju

Magazin 03. Nov 202116:25 > 05. Nov 2021 13:57 0 komentarjev
Neda Ukraden
Neda Ukraden/Instagram

Znana srbska pevka Neda Ukraden je v oddaji Zvezde Granda Specijal razkrila, da je v eni od preteklih partnerskih zvez skoraj postala žrtev nasilja.

Neda Ukraden je bila gostja v oddaji Zvezde Granda Specijal, kjer je povedala, da jo je nekdanji partner želel večkrat udariti.

“Večkrat je poskušal. Vse je opravičeval z večjo količino alkohola. In kaj ga je izzvalo? Ljubosumje. Počutil se je ogroženo in je mislil, da se delam norca iz njega, da ga varam in gledam za drugimi moškimi,” je dejala Neda in dodala, da besede bolijo še bolj od udarcev.

Popularna srbska pevka je dodala, da opravičevanje posledično vodi v konec zveze.

“To ni normalno. Ko se začneš opravičevati in moraš nekoga prepričevati, je konec samozavesti, konec srečnega življenja. Nenehno boste krivi, imeli boste slabo vest, da niste poklicali, ko zamujate, ali da niste prišli pravočasno. Lepo vas prosim,” je dejala pevka.

Na podvprašanje voditeljice, da verjetno pogosto privablja poglede mimoidočih in da se verjetno le redko kateri moški ne bi ozrl zanjo je odvrnila: “Če me ni bi pogledali, bi bila užaljena.”

Vse se začne z vzgojo

Neda Ukraden je pred časom priznala, da je bila žrtev izsiljevanja in je obsodila vse vrste nasilja.

“Bistvena težava se skriva v vzgoji, v odnosu med mamo in očetom. Če vidiš očeta, kako tepe tvojo mamo, lahko mogoče tudi vi nekoč naredite isto. Ta podoba očeta kot vzornika bo ostala nekje v podzavesti. Prvo morate razmišljati, kako se vi obnašate pred otroki in šele nato, kako se drugi vedejo do vašega otroka,” je še dejala pevka.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!