Nočna mora na letalu: “Izkašljal ogromno krvi in ​​umrl, ljudje so kričali”

Svet 12. Feb 202414:45 0 komentarjev
Foto: PROFIMEDIA

Let iz Bangkoka v Nemčijo se je za potnike kmalu po vzletu spremenil v nočno moro. Eden od potnikov je na krovu nenadoma umrl, pred tem pa je izkašljal ogromno krvi, so za tuje medije opisali potniki.

Potovanje iz Bangkoka v Nemčijo se je za potnike na letalu nemškega prevoznika Lufthansa spremenilo v nočno moro.

Eden od potnikov se je namreč nenadoma zgrudil, pred tem pa naj bi izkašljal ogromno krvi, so za tuje medije opisali potniki.

Po pristanku v Nemčiji so pripovedovali, da sta se na krov vkrcala starejši moški in njegova žena, 63-letnik pa naj bi bil že ob prihodu na letalo videti precej slabo. Moški naj bi se zelo znojil, težko naj bi dihal, njegova žena je kabinskemu osebju sicer pojasnila, da je njen mož le utrujen, saj sta tekla, da bi ujela let, a da je zanj povsem varno, da leti. A se je kmalu izkazalo povsem drugače. Zdravstveno stanje moškega se je hitro poslabšalo, piše Daily Mail.

Ponudili so mu kamilični čaj, a je takrat začel izkašljevati kri v vrečko, je za Blick pojasnil eden od potnikov. Nato je začel krvaveti še iz nosu. “Bilo je grozno, ljudje so kričali,” je še pojasnil potnik in dodal, da naj bi moški “izgubil ogromno krvi, krvave so bile tudi stene letala”. Moški se je nato nenadoma zgrudil, na pomoč je sicer priskočil zdravnik, ki je bil med potniki. Skupaj z osebjem so ga oživljali približno pol ure, a je bilo za 63-letnika prepozno.

Letalo se je nato obrnilo in po uri in pol pristalo v Bangkoku. Potniki so opisali, da je bilo zelo hudo videti pokojnikovo ženo, ki je nato morala še opraviti formalne postopke, je opisal še eden od potnikov. Družba Lufthansa je ob tragediji izrazila sožalje svojcem, ostalim potnikom pa se je opravičila.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!