Revija People izbrala najbolj seksi moškega za leto 2022

Magazin 08. Nov 202210:29 0 komentarjev
Chris Evans
Twitter/@People/Michael Schwartz

Ameriška revija People je naslov najbolj seksi moškega za leto 2022 podelila igralcu Chrisu Evansu. Nov naziv bo, kot je igralec Evans povedal za revijo, najbolj razveselil njegovo mamo: "Ponosna je na vse, kar naredim, a to je nekaj, s čimer se zares lahko pohvali."

Chris Evans, najbolj znan po vlogi Stotnika Amerike iz Marvelove franšize Maščevalci, je postal najbolj seksi moški revije People za leto 2022.

41-letni igralec je novega naziva vesel, kot je povedal za People, pa bi bil Chris iz najstniških let prav navdušen, saj bi mu to “priborilo sedež za ‘kul’ mizo, za katero sicer nisem sedel”. Navdušena bo tudi njegova mati: “Ponosna je na vse, kar naredim, a to je nekaj, s čimer se zares lahko pohvali,” se je pošalil.

V intervjuju po razglasitvi je priznal, da je “težko biti intervjuvan o tej celotni stvari. Zdi se, kot da se na čuden način ponižno hvalim,” je dejal. Čeprav se na naziv še ni popolnoma navadil, se bo nanj čez nekaj let z veseljem spominjal, je Evans zaključil za revijo People.

Da bo Evans prejel laskavi naslov, se je v ameriških tabloidih šušljalo že lani, a je, domnevno zaradi objave kočljive fotografije na Evansovem Instagramu, naziv naposled pripadel igralcu Paulu Ruddu.

Najaktualnejša letošnja projekta igralca sta Netflixov akcijski triler The Gray Man in Pixarjev animirani film Lightyear, ki je del priljubljene franšize Svet igrač.

Chris Evans se je tako poleg Rudda pridružil še Bradu Pittu, Georgeu Cloneyju, Michaelu B. Jordanu in mnogim drugim “najbolj seksi moškim” pred njim. Revija People naziv podeljuje že od leta 1985, ko ga je prvič prejel igralec Mel Gibson.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!