Slabih novic za kraljevo družino kar ni konec: princesa Ana izgubila spomin

Magazin 25. Jun 202413:18 2 komentarja
Britanska princesa Ana
Britanska princesa Ana (Foto: PROFIMEDIA)

Britanska princesa Ana po ponedeljkovi nesreči ostaja v bolnišnici. Medtem ko še ni popolnoma jasno, kaj se je zgodilo, je znanih več podrobnosti o njenem zdravstvenem stanju.

Britanska princesa Ana, ki je ena izmed najbolj zaposlenih članov kraljeve družine, je imela v ponedeljek nesrečo. Kot smo poročali, se je pri tem lažje poškodovala, utrpela pa tudi blag pretres možganov.

Princeso, ki se je poškodovala na svojem posestvu v Gloucestershiru, so takoj prepeljali v bolnišnico. Iz Buckinghamske palače so ob tem sporočili, da bo princesa ostala v bolnišnici na preventivnem opazovanju. 73-letnica tudi danes ostaja pod budnim nadzorom zdravstvenega osebja, znanih pa je več informacij o njenem stanju.

princesa ana
Britanska princesa Ana (Foto: PROFIMEDIA)

Britanski mediji poročajo, da je bila princesa včeraj ob prihodu v bolnišnico pri zavesti, a da je zaradi udarca v glavo ne spomni, kaj točno se je zgodilo. Zaradi izgube spomina tudi ni še popolnoma jasen potek nesreče.

Zaenkrat je znano le, da se je nesreča zgodila v bližini konj, nihče pa ne ve, ali je princesa padla s konja, ali je poškodba posledica brce.

Čeprav naj bi jo iz bolnišnice odpustili že ta teden, je bilo njeno prihajajoče potovanje v Kanado odpovedano, v tem času pa naj bi si princesa po načrtih zdravnikov popolnoma opomogla.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje