Izginila zmagovalka hrvaškega Big Brotherja

Črna kronika 28. Apr. 202209:12 > 09:51
Delite:
Marijana Seifert, policija, izginotje
Foto: PROFIMEDIA & nestali.gov.hr

V noči s torka na sredo je v Zagrebu izginila Marijana Seifert, ki je leta 2011 zmagala v hrvaškem Big Brotherju. Izginotje je prijavil njen mož, ki javnost prosi za pomoč pri iskanju: "Nihče ne bo srečnejši kot jaz, če se nocoj vrne domov."

Zagrebška policija išče Marijano Seifert, zmagovalko Big Brotherja Hrvaška iz leta 2011. V sredo je izginila iz svojega prebivališča v Zagrebu, poročajo hrvaški mediji.

Izginotje je v sredo prijavil Marijanin soprog Karlo Seifert, ki prosi za pomoč pri iskanju žene. “Upam, da bodo Marijano našli, verjamem v to. Ko bi vsaj vedel, kje je … Nihče ne bo srečnejši kot jaz, če se nocoj vrne domov,” je povedal za Slobodno Dalmacijo.

Karlo je ženo nazadnje videl s torka na sredo okrog polnoči, ko sta se zakonca odpravila spat. Ko se je prebudil, Marijane ni bilo v postelji. “Izginila je sredi noči, pustila ni nikakršnega sporočila, niti ni namignila, da bo odšla iz hiše,” je pojasnil Karlo. Izginotje je prijavil policistom, ki imajo pri sebi tudi Marijanin mobilni telefon in vse njene dokumente, še poroča Index.hr.

Spremljajte N1 na družbenih omrežjih FacebookInstagram in Twitter

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.

Komentari

Vaš komentar