23 let je minilo, odkar je bila Ksenina pomočnica: bi jo danes še prepoznali?

Magazin 13. Feb 202413:21 2 komentarja
Foto: PROFIMEDIA

Renee O'Connor je zaslovela v seriji Ksena: Bojevniška princesa (Xena: Warrior Princess).

Zvezdnica nekoč izredno priljubljene serije Ksena: Bojevniška princesa Renee O’Connor je presenetila oboževalce, potem ko se je javila na družbenih omrežjih. Kar 23 let je že minilo, ko je O’Connor nastopila v uspešni domišljijski seriji.

Danes 52-letna igralka, ki je najbolj znana po vlogi Ksenine pomočnice Gabrielle, se je oglasila na Instagramovem profilu, kjer je objavila dolg video, v katerem je intervjuvala svojo kolegico, igralko Rachel Levy.

Foto: Zajem zaslona/Instagram

Serija Ksena: Bojevniška princesa se je predvajala od leta 1995 do 2001. Tesno prijateljstvo med Kseno, ki jo je upodobila igralka Lucy Lawless, se je kmalu znašlo v središču pozornosti, leta 2019 pa je Lawless v intervjuju za revijo Stellar potrdila, da je bilo njuno razmerje romantične narave.

Igralki sta še danes v dobrih odnosih, poročanje tujih medijev povzema Dnevnik.hr. “Resnično sva povezani. Kot sestra mi je, je krasna oseba in je neverjetno nadarjena. To sem vedno mislila o njej in to se ni spremenilo,” je o svoji igralski kolegici povedala O’Connor.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje