Velika novost pri priljubljeni aplikaciji, ki vam bo olajšala pogovore

Digitalno 20. Apr 202416:10 1 komentar
WhatsApp
Foto: PROFIMEDIA

Z novo posodobitvijo je pogovorna aplikacija olajšala iskanje med pogovori. Prvi lastniki pametnih naprav lahko posodobitev že uporabljajo, v naslednjih tednih pa bo na voljo vsem.

WhatsApp je pred nekaj dnevi posodobil aplikacijo z možnostjo filtriranja pogovorov.

Z uvedbo funkcije “Chat Filters” boste lahko lažje oziroma brskali med pogovori, ne da bi morali listati med vsemi starimi pogovori, da bi našli tistega, ki ga iščete.

Nova funkcija omogoča uporabnikom filtriranje vseh sporočil v tri kategorije: “vsi” (All), “neprebrani” (Unread) in “skupine” (Groups). Izbira “vsi” je osnovna in v njej so zbrani vsi pogovori. Opcija “neprebrani” zbere samo pogovore z neprebranimi sporočili, izbor opcije “skupine” pa skupinske pogovore, piše N1 Zagreb.

Pri podjetju so pojasnili, da bodo filtri uporabnikom omogočili boljšo preglednost in možnost, da ostanejo osredotočeni na svoje najpomembnejše pogovore. “Nadaljevali bomo z razvijanjem dodatnih opcij,” še napoveduje WhatsApp. Kot je videti iz spodnjega videa, razmišljajo o opcijah “Stiki” (Contacts) in “Priljubljeni” (Favourites), ki bosta izbirali pogovore z osebami iz vašega telefonskega imenika.

Nekateri uporabniki pogovorne aplikacije nove posodobitve že lahko uporabljajo, v naslednjih tednih pa bodo na voljo tudi vsem preostalim.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje