Dončić prvič javno o zvezi z Anamario: Spoznala sva se na Hrvaškem

Magazin 20. Dec 202312:42 0 komentarjev
Anamaria Goltes, Luka Dončić
Foto: INSTAGRAM/Anamaria Goltes

Luka Dončić je v redkem intervjuju o zasebnem življenju pojasnil, zakaj mu je všeč, da njegova zaročenka Anamaria Goltes "ne mara košarke".

Luka Dončić je pred dnevi gostoval v oddaji Headliners, ki jo vodi Rachel Nichols. Košarkar, ki v javnosti le redko govori o zasebnem življenju, je tokrat razkril nekaj podrobnosti o svoji zvezi z Anamario Goltes.

“Spoznal sem jo na Hrvaškem v istem kampu, kamor hodim še danes. Spoznal sem jo, ko sem bil star 11 let,” je dejal Dončić.

“Res sem vesel, da jo imam. Super je in veliko mi pomaga. Liga NBA je velik pritisk. Ko pridem domov, ne govoriva o košarki. Ne mara košarke, a gre na vsako Dallasovo tekmo v areni. Mislim, zdaj ima kar rada košarko, prej pa je res ni marala, kar je dobro zame. To mi je res zelo všeč,” je povedal.

Dončić je dejal, da mu razmerje s 25-letno Anamario Goltes “veliko pomeni” in da mu pomaga pri spopadanju s pritiski, ki jih prinaša igranje v ligi NBA in ko zastopa našo domovino.

Zaprosil jo je na poseben datum

Luka je z voditeljico spregovoril tudi o zaroki na Bledu. “To je res zelo romantično mesto, če pogledamo fotografije z zaroke,” je dejala Nichols. Na vprašanje voditeljice, ali je romantik, je Dončić v svojem slogu v smehu na kratko odgovoril: “Ne.”

Slovenski košarkar je svojo izbranko zasnubil julija, izbral pa je poseben datum – 7. 7. 77 je namreč številka dresa, ki jo Dončić nosi v Dallas Mavericks. Pred kratkim sta Luka in Anamaria presenetila z novico, da sta postala starša.

V zvezi sta od leta 2016, spoznala pa sta se na Krku. Par sicer predvsem poleti pogosto videvajo na Hrvaškem.

Anamaria se ukvarja z manekenstvom, aktivna je tudi na družbenih omrežjih. Na Instagramu ji sledi več kot 200 tisoč ljudi.

View this post on Instagram

A post shared by ANAMARIA (@anamariagoltes)

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!