Ganljivo sporočilo Severinine mame ob pevkinem rojstnem dnevu (VIDEO)

Magazin 22. Apr 202412:37 1 komentar
Severinina mama
Foto: Severina/INSTAGRAM

Hrvaška pevka Severina je v nedeljo praznovala 52. rojstni dan. Ob tej priložnosti je njena mama Ana Vučković hčerki čestitala v videosporočilu, ki so ga pevkini najbližji posneli prav za to priložnost. Pevki je poslala ganljivo in čustveno sporočilo, ki je raznežilo številne njene oboževalce.

Hrvaška pevka dalmatinskih korenin Severina je v nedeljo slavila 52. rojstni dan. Pevka je ob tej priložnosti na družbenem omrežju Instagram delila posnetek, ki so ga zanjo posneli njeni najbližji. V čustvenem videu je svoji hčerki čestitala tudi mama Ana Vučković.

“Draga moja hči. Za 52. rojstni dan ti želim vse najboljše v življenju. Da bi še naprej tako živeli in hvala ti za vse, kar storiš za svojo mamo. Želim ti, da bi bila najsrečnejša mama na svetu,” ji je v posnetku sporočila mami.

Severini je ob rojstnem dnevu čestital tudi sin Aleksandar, ki ga ima s srbskim poslovnežem Milanom Popovićem. “Vse najboljše. Si najboljša mama na svetu in zelo te imam rad,” je dejal njen sin, ki je svoje sporočilo zaključil tako, da ji je poslal poljub.

View this post on Instagram

A post shared by Severina (@severina)

Severina je ob objavi posnetka pripela tudi daljši zapis, v katerem je poudarila, da družina in prijatelji niso nekaj samoumevnega. “Oni so tu v dobrem in zlu, čeprav je v dobrem lahko vsakdo, a v zlu se prepoznajo junaki. Junaki te zgodbe/posnetka presenečenja so tisti, ki so me videli v vseh mojih ‘lučeh’, vendar so mi oni bili luč in zvezde, po katerih se moram zgledovati. V tem posnetku so mi zaželeli samo najlepše želje, vendar je moja želja za naslednji rojstni dan, da mi pripovedujejo zgodbe, ko mi je bilo slabo, kajti življenje ni samo niz srečnih trenutkov, temveč tudi tistih slabih, žalostnih, zaradi česar je življenje bogatejše za vsa čustva,” je zapisala pevka in se hkrati vsem zahvalila.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje