Gavin Rossdale, ki bo kmalu dedek, prisrčno čestital hčeri

Magazin 02. Feb 202309:15
Daisy Lowe, Gavin in Apollo Rossdale
Profimedia

Gavin Rossdale, nekdanji pevec zasedbe Bush, je svoji hčerki Daisy Lowe na njen 34. rojstni dan prek družbenih medijev sporočil: "Ves čas te pogrešamo, danes pa še posebej."

Njegova prvorojenka je pred časom oznanila, da pričakuje otroka, česar se je 57-letni Rossdale, ki bo torej kmalu postal dedek, bojda izjemno razveselil.

Z najstarejšo hčerjo, ki se mu je rodila po bežnem razmerju z britansko glasbenico in modno oblikovalko Pearl Lowe, se je Gavin sicer povezal šele po letu 2004, ko je test očetovstva potrdil, da sta si dejansko v sorodu.

Ob Daisyjinem 34. rojstnem dnevu je zdaj na Instagramu ob spremljavi Beyoncejine uspešnice Crazy in Love objavil serijo fotografij slavljenke, tudi v družbi njenega zaročenca Jordana Saula in drugih družinskih članov.

“Vse najboljše naši dragi punci najbolj žarečega in darežljivega duha. Kamorkoli prideš, prineseš s seboj svetlobo,” je ponosno zapisal in dodal, da jo pogrešajo in se veselijo skorajšnjega skupnega praznovanja.

Daisy je očetovo objavo delila in pripisala: “Oh, kako prisrčno, vse skupaj vas preveč pogrešam in vas imam tako zelo rada.”

Čestital ji je tudi 16-letni polbrat Kingston, sicer sin Gavina in popzvezdnice Gwen Stefani, zdaj poročene z ameriškim zvezdnikom kantrija Blakom Sheltonom.

S Stefani ima Rossdale še dva sinova: to sta 14-letni Zuma Nesta Rock in osemletni Apollo Bowie Flynn, lani so Daisyjin rojstni dan z njim praznovali vsi 4 potomci.

Gavin Rossdale s potomstvom
Profimedia

Nazadnje je bil britanski roker, ki so ga v 90. povezovali tudi s Courtney Love, vdovo Kurta Cobaina in pevko zasedbe Hole, v zvezi z nemško manekenko Sophio Thomallo.

Spremljajte N1 Magazin tudi na Facebooku

Naložite si našo aplikacijo: na voljo za android in za iOS.